Προς το περιεχόμενο

HD-DVD vs. Bluray: πρωτες εντυπωσεις..

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

gherudos πολύ καλό ποστ!!! Δεν τα είχα καθόλου υπόψη μου. Λογικά γράφονται κι αναπαράγονται όπως και τα απλά dvd; Είναι αν κατάλαβα καλά 4layer dvd; Υπάρχουν στην Ελλάδα; Πωλούνται στην αγορά; (Είσαι σίγουρος για το κόστος; Το φτηνότερο 2layer έχει 1+ ευρώ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 266
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
gherudos πολύ καλό ποστ!!! Δεν τα είχα καθόλου υπόψη μου. Λογικά γράφονται κι αναπαράγονται όπως και τα απλά dvd; Είναι αν κατάλαβα καλά 4layer dvd; Υπάρχουν στην Ελλάδα; Πωλούνται στην αγορά; (Είσαι σίγουρος για το κόστος; Το φτηνότερο 2layer έχει 1+ ευρώ)

HighDefdmd_logo.gif

Είναι νέα τεχνολογία δεν υπάρχουν ακόμη για αγορά,το κόστος θα είναι ακριβώς το ίδιο με τα απλά dvd γιατί τα recorders θα χρησιμοποιούν ακριβώς το ίδιο red laser για να τα κάψουν.Αν διαβάσατε φτάνουν τα 40GB και μπορούν να αποδώσουν πολύ καλά σε 1080p.Αν αναλογιστούμε το κόστος και την τεχνολογία νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς θα στραφούν στα VMD αντί του πανάκριβου BD-ROM.

Γιατι ποιος σου ειπε οτι ειναι καλυτερο να υποστηριζει καποιος μονο τη microsoft?

Γιατι το γυρνατε συνεχως στην κοντρα μεταξυ των 2 εταιρειων?

Eιναι το λιγοτερο αφελες να νομιζει καποιος οτι στηριζοντας παθιασμενα μια εταιρεια και με το να ελπιζει στην επικρατηση της θα βγει κερδισμενος σαν καταναλωτης.

ναι και θα κατσω εγω τωρα να εχω στο σπιτι μου 2 συσκευες για hd video και ολη την συλλογη ταινιων μου εις διπλουν,επειδη δεν μπορουν να τα βρουν οι ΙΤ εταιρειες ωστε να προωθησουν ενα ενιαιο φορμα.

οπως ειπε και ενα παιδι πιο πανω ο ανταγωνισμος ειναι καλος οταν υπαρχουν πολλες προτασεις βασισμενες ομως πανω την ιδια τεχνολογια.οταν ομως καθε προταση συνοδευεται και απο την δικια της διαφορετικη τεχνολογια,τοτε τα πραματα μπλεκουν και ο καταναλωτης μονο κερδισμενος δεν ειναι.

αναγκαστικα στον hd πολεμο, ο καταναλωτης καλειται να διαλεξει στρατοπεδο και αυτη την στιγμη το br της σονυ ειναι η καλυτερη επιλογη.

ναι και θα κατσω εγω τωρα να εχω στο σπιτι μου 2 συσκευες για hd video και ολη την συλλογη ταινιων μου εις διπλουν,επειδη δεν μπορουν να τα βρουν οι ΙΤ εταιρειες ωστε να προωθησουν ενα ενιαιο φορμα.

Kαι γιατι θα πρεπει δηλαδη να εχεις ολα τα δυνατα φορμα?

Τωρα εχεις δηλαδη SD, CF, xD και memory stick?

Iσως καποιοι να μην πιστευουν στη δυναμη που εχουν σαν καταναλωτες να καθορισουν το εκαστοτε φορμα. Αν ειχαν π.χ. 90% των καταναλωτων το φορμα Α γιατι οι εταιρειες να μεινουν στο Β ακομα και αν το υποστηριζαν εξ αρχης?

na kanw mia erwthsh gia kati pou me provlimatizei safto to thema,exw ena pc me 6600gt kai enan 3500+ ,pws ginete ena player na pezei aproskopta mia HD tenia h Blu ray,enow to pc mou na mh mporei ,kai na gonatizete kai diafora tetoia pou akouw kata kairous oti pathenoun ta palia pc ,dhladh oi player neas genias exoun tosh poly isxh?

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Super Moderators
σορυ που ανασταινω το τποικ.εγω νομιζα οτι το hd format κερδισε το blueray.χτες ενας φιλος μου ειπε το αντιθετο.τελικα τι ισχυει?

Το HD-DVD πέθανε. Τελείως. Ολοκληρωτικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...