Προς το περιεχόμενο

mandriva


joef_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδη δοκιμασα το suse 10.1 και απογοητευτικα τελειως!!!

σκεφτομαι να παω στο mandriva που μου φαινεται πιο καλο και με ευκολοτερα μενου.

παω στο site της εταιριας να το κατεβασω και μου εχει

3 επιλογες http://www.mandriva.com/en/downloads

βασικα απο οτι διαβαζω η δευτερη λεει οτι εχει drivers Και λοιπα αλλα η τριτη που ειναι 3 cds δεν λεει χαρακτηριστικα αλλα παρολα αυτα ειναι τσαμπα ενω η δευτερη θελει λεφτα.

τελικα ποια να διαλεξω?η δευτερη θα εχει προγραματα και drivers?

εσεις τι εχετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ και εγώ με τα παιδια. Η free έκδοση ειναι οτι πρέπει. Αν έχεις DSL κατέβασε το DVD iso (ψάξε στα torrents) για να μην βαζοβγάζεις συνεχώς CDάκια. Πάντως και με το πρώτο μονο cd λογικά θα είσαι ΟΚ.

 

Σίμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ok thanxxx!!

υπαρχει κανενας σας που το χρησημοποιει το εν λογο λειτουργικο???

σε σχεση με suse τι λεει???

Εγώ έχω Mandriva 2006 και είμαι μια χαρά...Το Suse από το 9.3 και μετά είναι πάρα πολύ βαρύ και δεν μ'αρέσει που καθυστερεί τόσο πολύ. Βέβαια καλά θα ήταν στο Mandriva 2006 να κατεβάσεις και τα updates που δίνει στο Internet, γιατί γίνεται πολύ σταθερότερο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι μερικές εκαντοτάδες MB τα updates!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω γράψει και αλλού στο forum οτι χρησιμοποιώ μονο Mandrake/Mandriva.ΔΕΝ το κάνω επειδή πιστευω οτι είναι το καλύτερο. Απλά αυτό έχω συνηθήσει. Πιστεύω όμως οτι είναι πολύ εύκολο για τον αρχάριο χρήστη. Κάποτε (1998 πχ) ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ το πιο εύκολο, λόγω της ΠΑΝΕΥΚΟΛΗΣ εγκατάστασης. Σήμερα και άλλες διανομές έχουν εύκολο/απλό installer (πχ το SuSE που έχεις). Κάποιες συμβουλές.

1. Εαν θέλεις να ΜΑΘΕΙΣ Linux τότε φρόντισε να μάθεις όσο το δυνατον περισσότερα πράγματα στην/για την κονσόλα. Μην παρασυρθείς από την ευκολία κάποιων wizards (μπρρρρ....φτου κακα).

2. Εαν ΔΕΝ θέλεις να μάθεις linux και απλά θέλεις να κάνεις καθημερινές δραστηριότητες, πράγμα που γίνεται πλεον στο Linux, τότε ΜΗΝ σκαλίζεις το σύστημα πολύ-πολύ και προσπάθησε όσο το δυνατόν να χρησιμοποιείς μόνο πακέτα της Mandriva.

 

Αυτά

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναφορικα με την ερωτηση σου για το Mandriva, συμφωνω με τους δυο προλαλησαντες απολυτως.

Ημουν χρηστης mandrake/mandriva για πολλα χρονια, ημουν απολυτα ικανοποιημενος και εαν δεν εχανα το DVD ακομα εκει θα ημουν. Τυχαια εμπλεξα με το Suse 9.3 με το οποιο επισης ειμαι ικανοποιημενος (σε αλλα σημεια ειναι καλυτερο και σε αλλα χειροτερο απο το mandriva) αλλα σε γενικες γραμμες ειναι εξισου καλα και τα 2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...