Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγκατάσταση SATA

kyriarhos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα 2 σκληρούς Μaxtor 300 GB o καθένας SATA 1.Έχω άλλους τρεις σκληρούς 2Χ200 και 1X250 GB.'Έβαλα τα καλώδια για ρεύμα και τ'άλλα τα κόκκινα καλώδια(εκεί που είναι για SATA 1 κι όχι εκεί που είναι για SATA2).

Tελικά ο υπολογιστής δεν τους αναγνώρισε.'Εψαξα και μέσω bios,αλλά ούτε εκεί τους έχει αναγνωρίσει.

Έψαξα στο manual της μητρικής μου (έχω μια ASUS P4P800 Deluxe http://www.digital-daily.com/motherboard/asus-p4p800-e/) έκανα κάποιες ρυθμίσεις μέσω bios ,αλλά τελικά ,ούτε τότε μπόρεσε να τους αναγνωρίσει!

Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω γι'αυτό?

Δημοσ.

Οι άλλοι τρείς που είναι συνδεμένοι? Οι δύο καινούργοι είναι SATA οι παλιοί Και δεν αναγνώρισε τους καινούργιους μόνο ή όλους?

και κάτι άσχετο

Φίλε μου 1,25ΤΒ τι θα το κάνεις?

Δημοσ.

Οι άλλοι τρείς δεν είναι SATA είναι σε σύνδεση ΑΤΑPI ναι μόνο τους καινούριους τους SATA δεν αναγνώρισε

Πίστεψε με έχω σκυλοβαρεθεί να διαγράφω τα αρχεία μου για να χωρέσουν να κατέβουν κι άλλα.Επίσης συνέχεια μου βγαίνει το μήνυμα πώς δεν χωράει άλλο ο σκληρός κλπ

Έχω γεμίσει τον τόπο παντού με DVD ;-) Και τα 1,25 ΤΒ λίγα μου φαίνονται..

Δημοσ.

Λογικά η μητρική σου θα έχει drivers για το SATA controller. Τους έχεις φορτώσει?

Με προβληματίζει που λές οτι δεν τους βλέπει ούτε στο BIOS, αλλά δοκίμασε πρώτα drivers και μετά κανένα BIOS update.

Να περνάς τα DVD σου σε δισκάκια το έχεις σκεφτεί?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...