Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Sata

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εναν seagate sata 80 gb εδω και κανα χρονο που λειτουργει κανονικα και πηρα εναν ακομη 320 gb sata2 της ιδιας εταιριας σημερα. Τον βαζω πανω, κανει εγκατασταση και δεν μου τον εμφανιζει στο "υπολογιστης μου". Μπαινω διαχειρηση συσκευων και μου λεει οτι η συσκευη λειτουργει κανονικα. Τι κανω λαθος? Μπορει να βοηθησει καποιος?

Δημοσ.

Πιθανόν δεν υποστηρίζει η μητρική σου sata2.Οπότε αν δεν τον βλέπεις και στο bios τότε φταίει ένα jumper του καινούριου σκληρού με το οποίο κάνεις τον sata2 να δουλεύει σαν sata1...

Δημοσ.

dexi klik ston ikonidio my computer meta manage kai meta disk management .an iparxei ekei simenei oti ton blepei apla ton kaneis initialize.opou koliseis pes .ta windows ton blepoun ton pernane alla theloun na ton formaroun kai gia na to kaneis pas apo ekei na tous peis oti deite ton kai kante ton format.

Δημοσ.

αυτο το τζαμπερακι,το εχουν ολοι οι σατα2?

η δικη μου μητρικη δεν υπολογιζει σατα2,αλλα επειδη συντομα θα αναβαθμισω, ηθελα να ρωτησω ακριβως αυτο!

αν ολοι οι σκληροι σατα2 εχουν τη δυνατοτητα να δουλεψουν ως σατα1,κ αν η μητρικη θα τον αναγνωρισει ως σατα1....

τελος,μπορει αυτη η μετατροπη να δημιουργησει προβληματα?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα προσφατα αγορασα μια motherboard MSI RC410M-L

και ενα σκληρο δισκο MAXTOR DIAMONDMAX PLUS 10 80EO - 80GB SATA2

ενω εκανα κανονικα την εγκατασταση των drivers απο το setup οταν κανω επανεκκινηση δεν τον βλεπει καθολου.αντιθετα οταν κανω κανονικη εκκινηση τον βλεπει.το προβλημα δημιουργηται μονο οταν κανω reset. Σας παρακαλω λιγη βοηθεια κανεις?:(

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικο εχεις?

Δοκιμασε να του κανεις BIOS Update με το MSI Live Update μεσα απο τα Windows, αλλα φροντισε να εχεις κλειστα οτι antivirus/antispyware/system tuning προγραμμα μπορει να εχεις για να μην εμποδισουν την διαδικασια...

Δημοσ.

το εχω στησει για car pc και εχει τροφοδοτικο 300w οχι inverter δεν υπαρχει προβλημα τροφοδοσιας το εψαξα και για update αλλαδεν βρηκα για την συγκεκριμενη motherboard

Δημοσ.

Δεν εχω εμπειρια απο κατι τετοιο οποτε δε μπορω να σου πω σιγουρα για το ρευμα ;-)

Δοκιμασε να τον κανεις SATA I, εχει ενα jumperακι ο δισκος απο πισω του που αν του αλλαξεις θεση γινεται... Αν δε δουλεψει σωστα με αυτο κανε ενα BIOS Update.

Δημοσ.
Δεν εχω εμπειρια απο κατι τετοιο οποτε δε μπορω να σου πω σιγουρα για το ρευμα ;-)

Δοκιμασε να τον κανεις SATA I' date=' εχει ενα jumperακι ο δισκος απο πισω του που αν του αλλαξεις θεση γινεται... Αν δε δουλεψει σωστα με αυτο κανε ενα BIOS Update.[/quote']

οκ ευχαριστω.τον εχω στο bios σαν ide υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο? τα drivers εγγραφαν ati sata raid drivers.Λες να εχω κανει εγω την πατατα?

Δημοσ.

Ρε παιδια και εγω εχω 1 παρόμοιο προβλημα!Εχω 1 laptop και αγορασα 1 σκληρό sata2 west.dig.320,πήρα και μια 1 θήκη για sata2 ετσι ώστε να τον κάνω εξωτερικό!Συνδέω μέσω usb2.0 και ενώ τον αναγνωρίζει κανονικά και στο device manager και στα bios δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο στο "my computer"!καμμιά ιδέα για το τι μπορω να κάνω?

Δημοσ.

Δεξι κλικ στο Ο Υπολογιστης μου->Διαχειρηση->Διαχειρηση δισκων. Βρες τον δισκο σου, κανε του αρχικοποιηση και μετα γρηγορη διαμορφωση σε NTFS και εισαι ετοιμος...

Δημοσ.
Δεξι κλικ στο Ο Υπολογιστης μου->Διαχειρηση->Διαχειρηση δισκων. Βρες τον δισκο σου, κανε του αρχικοποιηση και μετα γρηγορη διαμορφωση σε NTFS και εισαι ετοιμος...
Simfono Apolutos, Etsi malon ta litei to provloma sou !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...