Προς το περιεχόμενο

Telindus 1132 Router Πρόβλημα

mixalis8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν... έχω το εξής πρόβλημα...

έχω το modem telindus 1132 Router και έχω το εξής πρόβλημα: ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά στο Internet ξαφνικά σταματάει το Internet ενώ δεν έχει πρόβλημα ουτε η forthnet και ούτε σβήνει το λαμπακι απ το router. Το παράξενο όμως είναι ότι μερικές φορές το bitcomet συνεχίζει να κατεβάζει ενώ το Internet έχει κοπεί. Δεν μπορώ να το καταλάβω.... Κάνω επανεκίνηση το modem, μερικές φορές διορθώνετε το πρόβλημα και μερικές όχι. Στην αρχή νόμιζα ότι ίσως επιρρεάζουν τα p2p (μόνο torrent) αλλά μετά μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα και χωρίς να μπω καν σε p2p. έκανα test τις πόρτες και είδα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Παλιά ειχα άλλο Modem οχι router και ποτέ δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Σίγουρα κάτι παίζει με το Modem Και όχι με τον υπολογιστή γιατί έχω κάνει άπειρες φορές format και όταν κοπεί το internet κόβεται και στο laptop που συνδέετε μέσω wireless. Δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση. Ειδα στο site της telindus για firmwire αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα. Κάτι έχω διαβάσει σε άλλα topic για υπερφόρτωση του Modem αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να το ελέγξω αυτό. Πως όμως μπορεί να παθαίνει υπερφόρτωση μπαίνοντας απλά σε κάποιες σελίδες. Πάντως έχει παρατηρηθεί τις περισσότερες φορές με p2p. έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο???

Ευχαριστώ....

Δημοσ.

οταν λες κοβεται το internet τι εννοεις; Δεν μπορεις να μπεις σε καποια συγκεκριμενη σελιδα ή γενικα σε σελιδες;

Την επομενη φορα που θα συμβει αυτο δοκιμασε να κανεις ενα

ping http://www.google.com'>http://www.google.com

απο την γραμμη εντολων (εναρξη->βοηθηματα->γραμμη εντολων)

Εαν εχεις reply κανονικα, ανοιξε τον internet explorer και δωσε http://www.google.com

Εαν δεν μπαινει, ειναι οντως περιεργο, εφοσον λες μαλιστα οτι παραλληλα το bitcomet λειτουργει κανονικα..

Δημοσ.

λοιπόν... δεν μπαίνει σε καμία σελίδα. λες και δεν έχω Internet. Έχθες μάλιστα κατέβαζα το boot camp απο το Pc Και ενώ εκανα surfing σε sites, σταμάτησε να μπαίνει σε σελίδες. Είδα όμως ότι το download δεν σταμάτησε... (καταραμένο pc). Συνέχισε κανονικά. Μέχρι που τελείωσε. Παράξενο αλλά συμβαίνει.....

Δημοσ.

afto pou mporei na simvainei einai na sou maxarei ti grammi to bit comet kai na kollaei to telindus sou (prosopika den nomizo oti einai kai oti kalitero se modem) dokimase na perioriseis to upload sou sto bit comet giro sta 9-10 kb gia na mi sou roufaei olo to bandwidth tis grammis sou..ki ego eixa paromoia "kollimata" tou internet eno katevaza kai me jetspeed (allo foteino paradeigma texnologias tilepikoinonion) kai me to level one pou pira meta alla lithikan me ton periorismo tou upload..

Δημοσ.

tha mporouse na einai kapoio spyware, trojan ktl pou sou mplokarei ti grammi..an den kaneis diladi tpt ston ipologisti sou kai i sindesi tou internet fainetai na einai apasxolimeni mporei na simvainei kati tetoio...psaksou me antivirus kai anti spyware...kane kai kana restart to modem sou...den mporo na skefto kati allo

Δημοσ.

den einai speware giati to emfanise mia fora kai otan eixa kani format. exo bandwidth monitor kai den einai apasxolimeno. i portes einai oles klistes ara kati simbeni me modem kai oxi me pc

Δημοσ.

παρομοιο προβλημα ειχα και εγω. απλα η usb θυρα ειναι χαλασμενη. δοκιμασε να συνδεσεις το router σε αλλη θυρα.

Δημοσ.

kai ego exo to idio modem/router me sindesi forthnet kai mou ekane akrivos to idio provlima.selides den evlepa alla to voipbuster douleve kai ta p2p programmata kai pedevomoun 2 meres meres mexri pou enas texnikos apo tin forthnet mou edose tous dns servers oi opoioi einai: 194.219.227.2 kai 193.92.30.19 an exeis ali sindesi vres tous katalilous

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...