AfterForever Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα. Έχω έναν Acer Aspire 3023WLMi και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Φοράει πάνω ένα Slimtype DVDRW SOSW-833S και κάθε φορά που πάω να κάνω μια εργασία (είτε εγγραφή, είτε να μεταφέρω δεδομένα από το δισκάκι - ό,τι κ να'ναι αυτό - , είτε απλά να παίξω ένα μουσικό cd, τότε έχω υψηλό CPU usage και κολλάει ακόμα και η κίνηση του ποντικιού. Φυσικά η εργασία γίνεται σε απαράδεκτα μεγάλη χρονική διάρκεια. Το είχα και παλιότερα το πρόβλημα και μου'χε πει ένας γνωστός ότι έφταιγαν τα πολλά προγράμματα εγγραφής που είχα φορτώσει, γιατί το καθένα απ' ό,τι μου'χε πει έβαζε και ένα δικό του driver, με αποτέλεσμα τη συγκεκριμένη δυσλειτουργία. Τότε το πρόβλημα με ένα format είχε λυθεί... Τώρα όμως δε μπορώ να κάνω πάλι format αφενός και αφετέρου δεν έχω φορτώσει κανένα πρόγραμμα, μόνο το NTI CD-DVD Maker που έχει από τη μάνα του. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ
@_zerocool Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Kane uninstall ta IDE controllers apo to device manager. Sto epomeno restart 8a ta brei kai logika 8a doulepsei swsta. Des an exeis kai to dma enabled.
AfterForever Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Ευχαριστώ πολύ! Δούλεψε και απέφυγα το format. Γιατί συνέβη αυτό, ξέρεις μήπως;
AfterForever Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Ευχαριστώ πολύ! Δούλεψε και απέφυγα το format. Γιατί συνέβη αυτό, ξέρεις μήπως;
@_zerocool Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Ayto ginete giati ta windows kratane ena arxeio apo apotyxhmenes prospa8eis anagnwseis tou diskou. Dhladh otan bazeis ena cd kai dyskoleyete na to diavasei to 8umate. Etsi meta apo kapio diasthma apenergopeih to DMA gia na diavazei kalytera ton disko. Alla sthn ousia den se boh8a ayto. Opote otan kaneis uninstall einai san na sbhneis kai to log ayto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.