Challenger Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Θέλω να ανοίξω ένα λογαριασμό σε μια τράπεζα που έχει υποκατάστημα στην Κέρκυρα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει web-banking και να μου δίνει χρεωστική κάρτα που να περνάει στις περισσότερες Online αγορές και τέλος να έχει όσο το δυνατόν μικρότερες προμήθειες στα εμβάσματα, στη χρεωστική κλπ. Ποια μου προτείνετε και γιατί? Ευχαριστώ
Lucifer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Εγώ έχω χρεωστική της Alpha Bank. Το web-banking της είναι πολύ εύχρηστο και φιλικό λειτουργικά, δεν μπλέκεις με λίστες κωδικών TAN γιατί σε προμηθεύουν με μια συσκευούλα που δημιουργεί κάθε φορά ένα βάσει αλγόριθμου, και το έμβασμα για μεταφορές σε τράπεζες εκτός της ίδιας της Alpha, ανεξαρτήτως από το γεγονός αν είναι Ελληνικές ή εξωτερικού, είναι 30 λεπτά. Με απευθείας αγορές από τη χρεωστική δεν νομίζω να υφίσταται καν χρέωση, όσες φορές έχω πληρώσει με την κάρτα, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό (ΕΕ βέβαια) στην ανάλυση λογαριασμού δεν υπήρχε καμία προμήθεια.
Icecut Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Aplha bank και απο εμένα!Ειδικά η 1-2-3 που είναι για ηλικίες μέχρι 27 νομίζω είναι πολύ καλή για όλες τις χρήσεις:αγορές απο δίκτυο,ηλεκτρονικό πορτοφόλι και άλλα προνόμια.
Bougas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 πηρα εχθες για πρωτη φορα χρεωστικη απο την eυrobank,viza.τι αποψη εχετε? αυτη η καρτα χρησιμευει μονο για νετ αγορες,η και σε καταστηματα(δεν ρωτησα τιποτα τους υπαλληλους)?
sniper_206 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Απ' όσο ξέρω χρησιμεύει και σε καταστήματα αλλά μόνο σε όσα έχουν το αντίστοιχο μηχάνημα τα οποία είναι δυστυχώς πολύ λιγα... Εκει περνάει μόνο ο νόμος της πιστωτικής αντιθέτως με το Internet που μια χρεωστική electron-visa είναι υπεραρκετή
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη, πάντως η electron visa της alpha περνάει και σε καταστήματα.
Harkon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία (αν και σύντομα θα χρειαστεί να αποφασίσω κι εγώ) έχω διαβάσει / ακούσει από πολλούς φίλους πως το καλύτερο web banking σύστημα το έχει η Τράπεζα Πειραιώς. Για την Αlpha συγκεκριμένα, ενώ κι εμένα θα με βόλευε για συγκεκριμένους λόγους, έχω ακούσει άσχημα λόγια για το αντίστοιχο σύστημα της. Να σας πω την αλήθεια είστε οι πρώτοι που διαβάζω καλά λόγια και με παραξενεύει-μπερδεύει.
tsipouro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Εγώ που έχω της Πειραιώς, είμα απόλυτα ικανοποιημένος. Όπου υπάρχει το σήμα Visa (σχεδόν παντού δηλαδή), περνάει και η Electron. το Winbank είναι απλούστατο και πολύ εύχρηστο.
laskos0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Εγώ που έχω της Πειραιώς, είμα απόλυτα ικανοποιημένος. Όπου υπάρχει το σήμα Visa (σχεδόν παντού δηλαδή), περνάει και η Electron. το Winbank είναι απλούστατο και πολύ εύχρηστο. Παιδιά η Πειραιώς είναι ωραιότατη τράπεζα με υπέροχο web-banking...Πολλές φορές έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο στην Ελλάδα (από pcmag,pc world) και επίσης έχει πάρει και διεθνές βραβεία (νομίζω για την θπηρεσία easypay).. ΥΓ:Δεν εργάζομαι γι αυτούς!!
Challenger Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Κι εγώ είχα ακούσει ότι η Πειραιώς στο συγκεκριμένο τομέα είναι η καλύτερη, αλλά κόλλησα σε αυτό που είπε ο Lucifier: "για μεταφορές σε τράπεζες εκτός της ίδιας της Alpha, ανεξαρτήτως από το γεγονός αν είναι Ελληνικές ή εξωτερικού, είναι 30 λεπτά". Κι επίσης δεν ξέρω ποια είναι τα προτερήματα του Alpha 1-2-3
georgeadams Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Web Banking της AlphaBank. Ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και το βρίσκω πρακτικότατο. Δεν έχω δοκιμάσει άλλης Τράπεζας για να συγκρίνω. Πριν από λίγο καιρό είχα κάνει αίτηση και στην Εθνική. Όταν όμως μου είπαν πως πρέπει να χρησιμοποιώ διαφορετικό κωδικό σε κάθε συναλλαγή και μόλις "τελειώσει" η σελίδα με τους κωδικούς να κάνω αίτηση για να μου στείλουν άλλη, απλά έβαλα όλα τα χαρτιά σε ένα συρτάρι και δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ. Εντάξει, είναι πιο ασφαλές αλλά πρέπει να κοιτάμε και την πρακτικότητα. Άλλωστε, υποτίθεται πως προτιμάμε το web banking για να γλιτώνουμε τη γραφειοκρατία, όχι για να προσθέτουμε κι άλλη...
gokal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Web Banking της AlphaBank. Ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και το βρίσκω πρακτικότατο. ...και εγω ακριβως το ιδιο... Επισης χρησιμοποιω και την electron visa της ALPHA η οποια οπως ολες οι electron visa περναει κανονικοτατα σε ολα τα καταστηματα Ελλαδας και εξωτερικου που δεχονται VISA. Λειτουργω και το web banking της Eurobank αλλα δεν μου αρεσει τοσο οσο της Alpha.
Challenger Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Οπότε καταλήγουμε σε Πειραιώς και Alpha. Ανάμεσα σε αυτές ποιά προτείνετε? Η Πειραιώς πόσα χρεώνει για κατάθεση σε άλλη τράπεζα και πόσα για κατάεση σε τράπεζα του εξωτερικού?
gokal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Η Πειραιώς πόσα χρεώνει για κατάθεση σε άλλη τράπεζα και πόσα για κατάεση σε τράπεζα του εξωτερικού? Αυτα καλυτερα να τα ρωτησεις στις τραπεζες ωστε να παρεις συγκεκριμενες απαντησεις και να σου πουν τα ποσα με ακριβεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.