HQ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 o silencer einai autos....allo paidi apo edo mesa....
HQ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 aaa kai stin eksodo tou metro sto monastiraki....vges apo tin meria tis athinas....stripse aristera( ohi ponire min pas pros tou psiri) και θα δεις το παρακατω εργο τεχνης.... ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ σκεφτικε να το κανει αυτο ....δεν εχω ιδεα.....ελπιζω να τον γνωρισω ομως! δεν ειχα βαλει την φ..... οριστε
Sorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Εγώ έχω 3 αυτή την στιγμή στο σπίτι. Το δικό μου, ένα laptop για κατεβαστήρι και του πατέρα μου. Όλα σε δίκυτο (είτε μέσω Ethernet είτε μέσω WiFi). Είχα κι άλλο ένα για δοκιμές αλλά τελικά το κατέβασα στο εξοχικό μου, όπου εκεί πλέον υπάρχουν 4! Το ένα θα το χαρίσω σε ένα φίλο, το άλλο είναι παμπάλαιο (άσχετα αν λειτουργεί με Win98 ). Το καλοκαίρι θα στήσω στον ξαδερφό μου και στους φίλους του ένα lanάκι με 5 PC και μια σύνδεση 1024 ADSL για να παίζουν όλοι μαζί WoW. Φωτό όταν υλοποιηθεί το project.
Edgar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 αααααα ένα τέτοιο είχα δει και σε μία παλιά πόρτα κάπου στα δεξιά στον δρόμο που βγένει στον Σταθμό Λαρίσης απο την Πατησίων
HQ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 τι εγινε? τοσες χιλιαδες γραμμενοι στο insomnia....κανεις αλλος δεν εχει φοτο?
greekboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 παιδια για δειτε και αυτο το LAN και πειτε μου!!!!!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 γραφεις στον τιτλο lap party και πηγε αλλου το μυαλο μου... καλο και αυτο παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.