Προς το περιεχόμενο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ Lap Partiez+ΑΛΛΑ!

HQ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω σκεφτικα πως θα μπορουσαμε να δειξουμε τι σημαινει lan party με ολα τα επακολουθα του!

img13572wn.th.jpg

img18373yy.th.jpgimg31309kh.th.jpg

img31321eu.th.jpg

img12793zv.th.jpg

γενικα μια πολυ περιεργη τοποθετηση της ενοιας "χωροταξια"

dsc002534lh.th.jpg

dsc002452fj.th.jpg

ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!

Δημοσ.

εεεεεεε, ποσα χρηματα εχεις δωσει?

και νομιζα πως μονο στο δικο μου δωματιο γινεται χαμος.(δυστιχως σε μενα γινεται χαμος απο σκονη και οχι απο pc:( )

Δημοσ.

σε τι σου χρειάζοντια τόσα pc?

είδα όλες τις φώτο και τρόμαξα...

εγώ με δύο pc και είναι στιγμές που σπάζομαι από το καλωδιομάνι

Δημοσ.

λοιπον μετα την εκπληξη μου για τον αριθμο των pc, μου γενιθηκε μια ακομα απορια στην εικονα 5 ειναι αντρας η' γυναικα?

Δημοσ.

mono to ena pc kai to ena laptop den einai dika mou . gia auta eho dosei....ti na sou po tora...ksero go....thes na sou po kai poso ekane kai to pc4 poy einai p3@w450?...thes na valo kai to kostos ton iheion tou ipod tou dvd player pou fainontai?

e sigoura(1000+1000+500+300+.....+......)ee den einai 5000 euro ? kai vale...

ama valeis kai to pcaki tou silencer pou fenete se mia foto ε θα ξεπερασουμε τα 10000 μαζι με τα gadgets του!

καποια μερα θα συγγεντρωσω ολα μου τα drives να σας τα δειξω.

(δεν ειναι κριμα να γινω γεωλογος? ε? δεν ειναι ??????????)

ΕΛΑΤΕ ΡΙΧΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ!

Δημοσ.

aaa kai stin eksodo tou metro sto monastiraki....vges apo tin meria tis athinas....stripse aristera( ohi ponire min pas pros tou psiri) και θα δεις το παρακατω εργο τεχνης....

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ σκεφτικε να το κανει αυτο ....δεν εχω ιδεα.....ελπιζω να τον γνωρισω ομως!

Δημοσ.

Πωπω το συνωνυμο του καψιματος.....νταξ κ γω αγγλια πολλα χρονια και καψιματα αλλα οχι κ ετσι :D :D :D

keen on walking :D :D

eidika opws sthn prwth foro pou sai ksupolitos :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...