Προς το περιεχόμενο

Hannibal.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα σου πρότεινα να διαβάσεις κιόλας

την τριλογία του T. Harris, εκεί μόνο

θα δεις τι μοναδικός χαρακτήρας

είναι ο Hannibal αλλά και η Clarice.

(αλλά και τι εστί το παλάτι της μνήμης)

μετά το βιβλίο η ταινία σιωπή των αμνών

υπάρχει περίπτωση να σου φένεται και λίγη.

βέβαια αυτό ίσως να το παθαίνεις μόνο

αν διαβάσεις πρώτα το βιβλίο.

(όπως στην περίπτωσή μου)

cheers!

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν ασχολουμαι με βιβλια.. δεν μου αρεσουν καθολου!

Πραγματικά έχω την απορία: γιατί;

Μπορείς να εξηγήσεις την απέχθειά σου απλά; :?

Δημοσ.

καλα μολις τελειωσα το λυκειο! τοσα χρονια διαβαζα! και αλλα βιβλια! ελεος!!!!

ρε παιδες γιατι να δουμε πρωτα το red dragon αφου βγηκε τελευταιο; μπορει να ειναι κατι σαν το star wars.. εξαλλου πως θα πεισει ο πρωταγωνιστης οτι ολα αυτα ειναι η αρχη, ενω δειχνει πολυ γερασμενος; ή το make-up εχει κανει καλη δουλεια;

Δημοσ.

DEN yparxei logos na deis prwta to Red Dragon

i ypothesi tou den exei idieteri sxesi me to Silence kai to Hannibal,aneta blepetai kai meta(opws kai vgike allwste)

Apla na exeis ypopsin oti einai PREQUEL diladi sto Hannibal o Lecter tin kopanaei,sto RD einai mesa giati diadramatizetai PRIN to Silence of the Lambs

Δημοσ.

Να τα δεις με τη σειρα που βγηκαν. Το καθε ενα εχει διαφορετικο σκηνοθετη, το Hannibal εχει ακομα και διαφορετικη ηθοποιο στον ρολο της Clarice, και το καθε ενα προκαλει διαφορετικα συναισθηματα. Εν ολιγοις, μονο τριλογια δεν ειναι οι 3 αυτες ταινιες. Μονο κοινο ο Χοπκινς και οι Χανιμπαλικες σκηνες. Οι οποιες στο Red Dragon διαρκουν πολυ λιγο αφου μονο πρωταγωνιστης δεν ειναι ο Lector.

Το Munhunter ειναι κατι τελειως αλλιωτικο, πολυ χαμηλοτερο μπατζετ και μια μουσικη βγαλμενη απο τα 80s με synthesizer που ειναι σαν να βλεπεις ελληνικη βιντεοταινια...

Με αριστα το 10:

Σιωπη των Αμνων: 10 '

Hannibal: 7

Red Dragon: 5

Munhunter: 3

Δημοσ.

οποτε οι αποψεις διιστανται για ακομη μια φορα..

παντως παραξενευομαι που για μια τοσο γνωστη και με καλη βαθμολογια ταινια οπως " Η σιωπη των αμνων " ο θειος δυσκολευεται να την δωσει.. ισως επειδη ειναι πολυ παλια;

* οχι δεν την ψαχνω με το ελληνικο την ονομα :P *

Υ.Σ. τελικα θα μου την δωσει. την βρηκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...