Προς το περιεχόμενο

Hannibal.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μερικες αποριες για αυτη την ταινια που ειχα δει πριν απο λιγες ημερες στο star.

1) Οταν ο hannibal ειχε παει σε ενα σπιτι που ειχε ενα σκυλο και ειχε αφησει κατι γραμματα, ηταν το σπιτι εκεινου που ειχε παραμορφωμενο προσωπο;

2) Πως καταλαβε οτι ο αστυνομικος ηθελε να το καταδωσει;

3) πως ειχε ξεφυγει απο τις φυλακες;

4) αυτο που εκανε με το κεφαλι στο τελος, που το εβγαλε και εκοβε κομματια απο τον εγκεφαλο, χωρις ο αλλος να καταλαβαινει πονο ( του ειχε δωσει μορφινη ), γινεται στα αληθεια;

5) Εκεινος με το παραμορφωμενο προσωπο, δεν καταλαβα πως εγινε ετσι. Μπορει να εξηγησει καποιος;

6) Δεν ηταν υπερβολικο που η Κλαρις αν και μαστουρωμενη καταφερει να βαλει χειροπεδες στον Hannibal σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα;

Δημοσ.

2) E eine eksipno palikari, tha eixe dei pos ton parakolouthouse, itan poli zoo kai aytos o mpatsos.

3) Des thn prohgoumenh tainia man, aksizi

4) I think yes

5) Kopse kopse, egine etsi opos egine

6) Pou ths eixe kripsi eine to erotima. e de thelei toso kopo na baleis taytoxrona xeiropedes se sena kai se kapoion allon

Δημοσ.

προηγουμενη ταινια; δεν ηξερα οτι υπαρχει και προηγουμενη! και πωε λεγεται;

Δημοσ.

Nope,to Red Dragon einai proigoumeni

i original tainia legetai Manhunter me ton "Grisom" tou CSI,apo tis prwtes tou Michael Mann.To remake einai pio prosfato,metagenestero twn Silence kai Hannibal alla xronologika progenestero(stin teleutaia skini ypotithetai oti tou lene oti irthe mia praktoras tou FBI na ton dei,einai i Clarice kai kala) kai paizei o Edward Norton(me ton rolo tou Lecter SAFESTATA megalwmeno)

Δημοσ.

Ναι το Red Dragon ειναι prequel αλλα εμενα μου αρεσε περισσοτερο απο το Hannibal...Βασικα,ειναι ακριβως το ιδιο με το Manhunter,κατι σαν ριμεικ δηλαδη....

Παντως,εχοντας δει πρωτα το red dragon,οταν ειδα το Manhunter,δε μου αρεσε καθολου!

Δημοσ.

Πάντως η καλύτερη της τριλογίας κατά την γνώμη μου είναι το The Silence of the Lambs!! Είχε σαρώσει και στα oscar!

Δημοσ.

Loipon i seira einai

Manhunter

Silence of the Lambs

Hannibal

Meta bgike to Red Dragon pou an kai gyristike META to Hannibal einai REMAKE tou Manhunter(to periergo einai oti o titlos tou vivliou itan Red Dragon,diladi swsto titlo eixe to remake) kai ara thewreitai PREQUEL twn allwn 2

Δημοσ.

δλδ η σωστη σειρα ειναι :

Red Dragon

Manhunter

Silence of the Lambs

Hannibal

???

αλλα στο manhunter οι ηθοποιοι ειναι αλλοι. μηπως δεν πρεπει να το δω;

μαλιστα. αυτο ειναι που λενε " η σιωπη των αμνων ".

Δημοσ.

OXI

Loipon,i swsti seira einai

Manhunter/Red Dragon

Silence of the Lambs(i Siwpi twn AMnwn pouxeis akousei)

Hannibal

To Red Dragon einai REMAKE tou Manhunter,diladi i idia tainia,me allous ithopoious,ligo diaforetikes merikes skines ktl alla tin idia ypothesi.Pws leme oti i Profitia itan remake tis palias Profitias?

Eite deis to Manhunter eite to Red Dragon prin ta alla 2 to idio kanei

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...