CjVirus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Παίδες κάνω μαζικές αντιγραφές dvd και σε κάποιους πελάτες μου άρεσε η ιδέα του Labelflash. Υπάρχει κανένας τρόπος να γράψω 3-4 ταυτόχρονα? Η μόνη ιδέα που σκέφτηκα είναι αν υπίρχε κανένα χακεράδικο πρόγραμμα που να αντιγράφει το dvd ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ άρα μαζί με το σχέδιο του Labelflash σε iso αρχείο και μετά κάνω ότι θέλω. Έχετε καμία άποψη στο θέμα? Προφανός μιλάω για την data πλευρά.
Narayan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μόνη λύση που βλέπω είναι, να γράφεις πρώτα τα data σε όλα τα δισκάκια και μετά να φορτώνεις το (σωσμένο) αρχείο εικόνας και να το καις πάλι σε όλα τα δισκάκια. Όταν λες "μαζικές αντιγραφές DVD" για "πελάτες" ελπίζω να εννοείς Linux distro.
CjVirus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Έλα φίλε μου, μαζικές αντιγραφές δεν είναι η κυρίως δουλειά μου. Γραφίστας είμαι αλλά ασχολούμαι και με web και με παρουσιάσεις σε dvd οπότε δεν ασχολήθηκα τόσο ώστε να περάσω linux. Με nero είμαι και είναι και γ@μώ. Σχετικά με το Labelflash….πώς να γράψω 3 μαζί? Εσύ μου λες το τι θέλω να κάνω….όχι το πώς. Όπως και να έχει ευχαριστώ man.
Narayan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Αφού θες να φτιάξεις σχέδιο στην data πλευρά, υποθέτω πως γράφεις τα δεδομένα και μετά ανοίγεις κάποιο πρόγραμμα (το Nero στην περίπτωσή σου) για να φτιάξεις το σχέδιο στον κενό χώρο που έχει μείνει, σωστά μέχρι εδώ; Λοιπόν στο πρόγραμμα που φτιάχνεις το σχέδιο για Labelflash μόλις τελειώσεις πήγαινε στο File -> Save as... και σώσε το σχέδιό σου. Τώρα, κάθε φορά που θες να βάλεις το σχέδιο σε ένα DVD, αφού έχεις γράψει τα δεδομένα, απλά φορτώνεις την εικόνα που έχεις φτιάξει και την "καις" εκ νέου στο DVD.
CjVirus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Ok man αλά το είπες και μόνος σου «Τώρα, κάθε φορά που θες να βάλεις το σχέδιο σε ένα DVD» «ένα DVD» «ένα DVD» εγώ δεν θέλω να τα γράφω 1-1. Έχω 3 recorder, θέλω να βάλω ταυτόχρονα να γραφθούνε 3 DVD.
Narayan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Α τώρα κατάλαβα, δεν διευκρίνισες πως έχεις πολλά recorder :roll: Για να τα γράφει σε ISO πάντως σίγουρα δεν γίνεται, αλλιώς ελέγχει το drive η εγγραφή δεδομένων και αλλιώς η λειτουργία LabelFlash.
CjVirus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Χωρίς να έχω διάθεση για ειρωνεία στην αρχή γράφω «Υπάρχει κανένας τρόπος να γράψω 3-4 ταυτόχρονα?»….λες man να έβαζα 3-4 μαζί σε 1 recorder??!! W.T.F.? Σου λέω είχα ακούσει ότι υπήρχαν κάτι προγράμματα που διαβάζανε τα cd/dvd και κάνανε ακριβές αντίγραφο…..ο σκοπός τότε ήταν για να αντιγράφονται και τα sectors προστασίας αλλά στην δική μου περίπτωση απλώς θα ρίπαρε data και εικόνα.
Meredoth Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Πως να κανει rip data και εικόνα? Διαβάζει το labelflash??? Άκου νέα!!!
CjVirus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Telika pedia afto pou simperana einai oti malon aplos mporeis na ani3eis 3-4 nero mazi kai na kaneis tin douleia sou. An KATAFERE kanenas kati pio e3ipno as mas to pei. Egw paradinome eskasa.
skoy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 sto tab "burn" yparxei i epilogi "number of copies" kai "use multiple recorders" kai an den sou kanei ayto yparxei kai to GOOGLE !!! Google it !!!!!!!
geovard Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δεν νομίζω ότι γίνεται με τις συνήθεις εκδόσεις τού Nero.Η ahead διαθέτει ξεχωριστό λογισμικό γιά πολλαπλούς recorders δηλαδή επαγγελματικό.
skoy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 geovard, sto nero yparxri ayti i epilogi... kai gia na yparxei mallon tha leitourgei, den nomizw na tin valane diakosmitiki... an valeis "number of copies" panw apo ena kai exeis ena recorder apla vazeis to ena cd meta to allo... An epilekseis "use multiple recorders" profanestata xrisimopoiei "polla" recorders gia na kanei ta antigrafa taytoxrona... Den xreiazete na eisai epagelmatias gia na xreiastei na grapseis to idio CD 2 fores... kai to nero exei epiloges pou periseyoun gia ton meso xristi...
bujinkan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 βρε παιδια που υπαρχει στο nero 7 η επιλογη για labelflash?
geovard Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 geovard' date=' sto nero yparxri ayti i epilogi... kai gia na yparxei mallon tha leitourgei, den nomizw na tin valane diakosmitiki... an valeis "number of copies" panw apo ena kai exeis ena recorder apla vazeis to ena cd meta to allo... An epilekseis "use multiple recorders" profanestata xrisimopoiei "polla" recorders gia na kanei ta antigrafa taytoxrona... Den xreiazete na eisai epagelmatias gia na xreiastei na grapseis to idio CD 2 fores... kai to nero exei epiloges pou periseyoun gia ton meso xristi...[/quote'] Σωστά αλλά εννοείς να γράψεις πολλαπλά το ίδιο σχέδιο.Εγώ εννοώ την ίδια στιγμή να μπορείς να γράψεις διαφορετικά πράγματα.Μάλλον εγώ κατάλαβα λάθος γιατί διάβασα πολύ βιαστικά τα posts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.