Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Ήχου με Shipsimulator 2006

Dragonlordcv2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

μετά απο μια ώρα ενασχόλισης με το συγκεκριμένο παιχνίδι, ακούγεται ένας οξύς ήχος απο τα ηχεία και μετά μου πάει καρέ καρέ.

Έχει κανείς σας παρατιρήσει παρόμοιο πρόβλημα;

Έχω μια Audigy player με ενημερωμένους drivers, και έχω μπει στο troubleshooting guide του παιχνιδιού οπού δεν βρήκα καμιά λύση για την περίπτωση.

Καμιά ιδέα.....

Δημοσ.

ba se emena pezei mia xara.......pantws to game einai fully bugged kai apo support den leei k polla..........

mono k mono epeidh einai monadiko einai akoma polu nwris

Δημοσ.

Και μένα ακούγεται ένα τσίκ τσίκ στον ήχο,που νομίζω οτι όποτε το κάνει είναι όταν φορτώνει πολύ η κάρτα γραφικών.Το game είναι αρκετά βαρύ.Είναι ωραίο όμως.Αλλά μικρό.

Γύρω στα 800 mb και έχει λίγες αποστολές.Free mode δεν έχει απο ότι έχω δεί,απλά μπορείς να ξεκινήσεις μία αποστολή και να κάνεις ότι γουστάρεις μετά.Πάντως είναι αρκετά δισκεδαστικό και είναι κάτι που έλειπε απο τον χώρο των simulators.Είχα δεί κάποιους στο Insomnia που ζητούσαν ένα ανάλογο game κι εγώ έψαχνα.Παρόμοιο είναι και το dangerous waters που μπορείς να οδηγήσεις μέχρι και φρεγάτα.Άλλο στυλ βέβαια,αλλά έχει και κείνο πλάκα.

Όταν παίρνεις μεγάλα πλοία θέλει βέβαια υπομονή μιάς και πάνε λίγο αργά,όπως και τα κανονικά δηλαδή,αλλά οι χάρτες έτσι και αλλιώς δεν είναι μεγάλοι.Εάν το game το κάνουνε 3-4 giga όπως το flight simulator θα είναι πολύ καλό.Πάντως τα μοντέλα των πλοίων είναι αρκετά καλά φτιαγμένα.Ο Τιτανικός φοβερός.Και γενικά όταν τα οδηγείς έχει ωραίο gameplay.

Δημοσ.

ε οχι και βαρυ ρε παλαντιν.μακραν το πιο γρηγορο παιχνιδι που εχω βαλει στον υπολογιστη μου.πολυ γρηγορο.

και στο θεμα μας,εμενα δεν μου εχει κανει ποτε αυτους τους θορυβους,με audigy platinum.μηπως ειναι θεμα hardware?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...