Προς το περιεχόμενο

αλλαγή ip....

aspirin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορώ να αλλάξω την ip που θα φαίνεται προς τα έξω? Όχι την πραγματική ΙΡ αλλά να αλλάξω την διεύθυνση που θα βλέπει το σαιτ. Δεν ξέρω αν καταλάβατε. Απλά θέλω να μπαίνω σε σαιτ που κάνουν ip authentication κ δεν βρίσκω λύσεις.

Δημοσ.

καλή η ιδεα του proxy αλλά θα χρειαστεί να μπαίνω με συγκριμένη ip. Να φαίνεται προς τα έξω ότι έχω ΙΡ από συγκεκριμένο ip range

Δημοσ.

H ip του Proxy θα φαίνεται και στα P2P και στο torrent προγράμματα;

Ποίον Proxy να προτιμήσω;

Μην μου δώσετε λίστες; Έκανα έρευνα στο google και χάθηκα.

Δημοσ.

Το Hide IP όπως και όλα τα παρόμοια προγράμματα συνδέουν το PC σου σε ένα δίκτυο από Proxy Servers και τους χρησιμοποιούν τουλάχιστον για τα http requests (port 80) δηλαδή σελίδες του WWW. Για P2P και torrents δεν ξέρω αν κάνουν κάτι (ειδικά οι free) επειδή ο φόρτος για το δίκτυο αυτό είναι μεγάλος.

Τώρα... ούτε σε αυτή τη περίπτωση ούτε σε κάποια άλλη μπορείς να αλλάξεις την IP σου. Αν χρησιμοποιείς κάποιον Proxy τότε φαίνεται η IP του Proxy, αν πάλι ορίσεις κάπως, κάπου μια δικιά σου IP, αυτή δεν θα μπορεί να "μιλήσει" με κάνενα άλλο υπολογιστή επειδή δεν θα ανήκει στο subnet του domain router και άρα δεν θα δέχεται τα IP πακέτα που στέλνεις.

Ίσως να σε μπέρδεψα με αυτό το τελευταίο αλλά απλά τεκμηριώνω αυτό που είπα πιο πάνω: ΔΕΝ μπορείς να αλλάξεις μόνος σου, αυθαίρετα την IP σου σε κάτι άλλο.

Δημοσ.
Απλά θέλω να μπαίνω σε σαιτ που κάνουν ip authentication κ δεν βρίσκω λύσεις.

Τόση ώρα του λέτε λύσεις για Anonymous Surfing ενώ ο άνθρωπος τι ζήτησε; Να μπαίνει σε site με IP Authentication; Τι σημαίνει αυτό; Ότι ΜΟΝΟ συγκεκριμένες IP επιτρέπονται και θέλει να βάλει ΜΙΑ από αυτές ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

Δημοσ.
Τόση ώρα του λέτε λύσεις για Anonymous Surfing ενώ ο άνθρωπος τι ζήτησε; Να μπαίνει σε site με IP Authentication;

Σωστά! :oops:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...