Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει προγραμμα για ανήχνευση τοποθεσίας κόμβου;

Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά

Στην δουλειά μου στο κέντρο της Αθήνας (σχετικά κοντά στο Σύνταγμα) με απλή ενεργοποίηση του WiFi του λάπτοπ, πιάνω 4 δίκτυα (2 secured και 2 unsecured - και απο αυτά το 1 unsecured προσφέρει broadband πρόσβαση στο internet!).

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω γραφικά ή με συντεταγμένες την τοποθεσία τους; Εχω την εντήπωση ότι είχα δει κάτι σχετικό για τους κόμβους του AMWN γι αυτό είπα να ρωτήσω...

Επίσης αν και είμαι κοντά στο Σύνταγμα δυστηχώς δεν πιάνω το Public που εκπέμπει στην πλατεία συντάγματος. Το σκέφτομαι αρκετά για να βάλω κατευθηντική καιρέα αν και μιλάμε για αρκετά έξοδα αφού θα πρέπει να πάρω ξεχωριστή WiFi PCIMCA για να μπορώ να βάλω εξωτερική καιρέα σωστά;

Κάθε ιδέα, σκέψη η πρόταση σας δεκτή...

Δημοσ.

κατέβασε το netsumbler

με το οποίο μπορείς να scanαρεις.

νομίζω πως μπορείς να βάλεις και στο laptop μια ενίσχυση (για τσέκαρε στο http**www_priveshop_gr που έχει πολύ πράμα) , αλλιώς extra pcmcia.

Δημοσ.

γαμώτο αυτό έλεγα όντως οτι αναφέρανε στο AMWN μόνο που δεν έχω GPS...

ευχαριστώ πάντως φίλε

τελικά είναι 5 τα δίκτυα εδώ γύρω... πανικός...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχει πλάκα να κάνεις search στο insomnia και να πέφτεις πάνω σε θέματα που είχες ανοίξει και δεν τα θυμάσαι…

Επιστροφή ένα χρόνο μετά λοιπόν για το ίδιο ακριβώς θέμα…

Έχω δοκιμάσει το NetStumbler μόνο του και η μόνη ένδειξη ότι πλησιάζεις την πηγή ενός ασύρματου δυκτίου είναι το SNR του.

Σύνδεσα το NetStumbler με bt GPS και φτιάχτηκα άσχημα γιατί δείχνει την δική μου θέση και την εκτιμώμενη θέση των γύρω δυκτίων (όλες με συντεταγμένες).

Το θέμα είναι επειδή ψιλοζαλίζομαι βλέποντας τα νούμερα και επειδή η έκδοση του NetStumbler έχει μείνει εδώ και ένα χρόνο ίδια, μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να ανάγει όλα αυτά τα στοιχεία σε γραφικό περιβάλλον και να σου δείχνει με κουκιδούλες αν πλησιάζεις τον πομπό κλπ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...