geioannou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 μου εδωσαν ενα μηχανημα να το φτιαξω και διαπιστωσα οτι ειναι καμμενο.οποτε θελω να βγαλω το σκαζι να το δωσω στον ανθρωπο....η ερωτηση ειναι οτι το σκαζι καταληγει στο ενα cd-rw kai to cd-rw ο σημειο που ενωνεται το καλωδιο ειναι αρκετα μεγαλητερο απο το αλλα dvd-dvd rw...ktl τσι ειναι ...νομιζα οτι το σκαζι σηνδεοταν με την μητρικη.εγω τι πρεπει να δωσω στον ανθρωπο........?
thanos75x Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 το cdrw einai scsi και πρεπει να πηγαινει η σε καποιον scsι controller η κατευθειαν πανω στην μητρικη αν εχει ενσωματωμενο scsi controller. 1. Αν δεν πηγαινει πανω στην μητρικη κατευθειαν ξεβιδωνεις το cdrw + την καρτα pci scsi controller και του την δινεις μαζι με το πλακε καλωδιο που οπως διαπιστωσες ειναι φαρδυτερο απο το κλασικο ΑΤΑ-IDE... 2. Αν πηγαινει πανω στην μητρικη ξεβιδωνεις μονο το cdrw και το δινεις μαζι με το καλωδιο το πλακε παλι... 3. Οταν λες ειναι καμμενο τι εννοεις δεν αλλαζει το τροφοδοτικο και ολα οκ? το δοκιμασες και ειναι καμενη η μητρικη ? περιμενω ενημερωση για να σε βοηθησω... 4. Συνηθως scsi συσκευες ειναι plextor reader/writer ειχα κι εγω πολυ παλια αλλα τα αντικατεστησα με ATA-IDE 5. Το καλο με τις scsi συσκευες ειναι οτι οταν πχ αντιγραφεις ενα cd δεν χρησιμοποιει καθολου την cpu δουλευει ανεξαρτητα οποτε μπορεις απο κατω να δουλευεις πχ corel draw η καποιο αλλο βαρυ προγραμμα που χρησιμοποιει πολλους πορους του συστηματος!
geioannou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 να εισαι καλα φιλε μου,ουτε μπρωστα σου να το ειχες το pc.ειναι η 1 περιπτωση.θα του τα δωσω γιατι αποφασισε να παρει ενα πιο γρηγορο μηχανιμα.θα κανω παλι ομως post ια να σου πω τι εγινε για να μην πεταχτει το pc.ευχαριστω και παλι
thanos75x Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Χαιρομαι που σε βοηθησα οτι χρειαστεις (αν το γνωριζω φυσικα) εδω ειμαστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.