Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το desktop!(ενοχλητικο!!!!)

vikini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο format το desktop μου ειναι στην κατασταση που θα δειτε στη συννημενη εικονα.Πως γινεται να φυγουν τα μαυρα κουτακια κατω απο τα εικονιδια???????Εχω δοκιμασει τα παντα στα display properties αλλα τιποτα!Δεν ξερω τι αλλο να κανω!Μου εχουν σπασει τα νευρα!Αν μπορει καποιος να με βοηθησει με σωζει!Δεν μπορω να τα βλεπω!! :evil:

post-32338-129062934074_thumb.jpg

Δημοσ.

δεξι κλικ στον υπολογιστη μου

ιδιοτητες

για προχωρημενους

επιδοσεις και κλικ στις ρυθμισεις

τσεκαρεις εκει που λεει χρηση σκιων στις ετικετεσ κ ετσι κατω κατω

εφαρμογη και εισαι οκ

;)

Δημοσ.

Δεξί κλικ στο My Computer -> Properties -> Advanced. Πατάς το 1ο κουμπί settings και κλικάρεις την επιλογή "Adjust for best appearance".

Edit: Σωστός ο cone απλά εγώ σου είπα τη λύση πιο... γενικά :D

Δημοσ.

eleos ayto to provlhma to exw se ena apo ta pc ths douleias alla exw dokimasei ta panta kai kanei ta idia...den pianei ayth h rithmisi poy lete exw trelathei... kai + ths allhs moy exei kai kati skies gyrw gyrw apo ta icons...

Δημοσ.
eleos ayto to provlhma to exw se ena apo ta pc ths douleias alla exw dokimasei ta panta kai kanei ta idia...den pianei ayth h rithmisi poy lete exw trelathei... kai + ths allhs moy exei kai kati skies gyrw gyrw apo ta icons...

Mipos exeis to true type energo?

kanto dissable an to exeis energo...

Δημοσ.
paidia kai ego to exo auto to provlima kai parousiatike meta apo egkatastasi drivers tin nvidia. To true type pou vriskete? (mexri stigmis exo dokimasei ta parapano alla tzifos)

σε τέτοια περίπτωση κάνε χρήση μιας σουίτας όπως η άριστη tuneup2006

Δημοσ.

Εγώ δεν αντέχω πλέον να βλέπω εικονίδια στο desktop και γι' αυτό δεν έχω πια...κανένα! :-D Όλα τα βλέπω μέσω των Folders. H επιφάνεια εργασίας μου είναι clean και cool. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...