Jimmy_BlinD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 KΑλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα κινητό motorola (αν καταφέρω να μαζέψω τα χρήματα). Αυτά τα μοντέλα που έχω στο νού μου έιναι το ... Motorola L7 , Razor V3i , V3x Θέλω να μου πείτε προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει οι χρήστες των motorola ... να δω κ γω τι να κάνω. Βασικά , μου αρέσει η τέλεια επιφάνεια του πληκτρολογίου .. είναι δλδ πολύ εύχρηστη ... και δεν εχει Joystick (οπως τα καταραμένα ericsson) Για πείτε ρε παιδιά...
christinadm85 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Τι να σου πω.Εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα τίποτα πλέον από αυτή την εταιρεία.Προ ετών είχα αγοράσει ένα κινητό σε στιλ σταρ τακ.Το οποίο τότε είχε 120 σε δρχ. Μετά από 3 μήνες είχα πρόβλημα στην οθόνη και μάλλον ήμουν άτυχη λόγω καλόκαοριού και οι κύριοι από το σερβις έκαναν 2 ολόκληρους μήνες για να μου το φτιάηουν.Μέχρι και οι πωλητές από εκεί που τό χα πάρει εκνευρίστηκαν.Προσφάτος ένας φνωστός μου πήρε το V3 και από την πρώτη μέρα στην περιοχή του πληκτρολογίου έκανε ένα θόρυβο που άλλα ίδια κινητά δεν το έκαναν.Η απάντηση από το service??Έτσι κάνουν λέει αυτά τα κινητά.Απίστευτοι οι άνθρωποι.Φυσικά όλα τα κινητά της εταιρίας δεν νομίζω να ναι μάπα αλλά εγώ έχοντας αυτές τις εμπειρίες δεν θα ξανα αγόραζα.Σημειωτέον έχω άλλη εταιρία κινητών και ποτέ δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα
giankyr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Ένας φίλος με 3 συνεχόμενα Motorola είχε πρόβλημα με την φόρτιση. Στην αρχή έκανε διακοπές και κατάλληγε σε φάση που να μήν φορτίζει με τίποτα!
kage Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 kinita opws to v3i einai euais8hta logw plhktrologiou k o8onhs... αλλα ομορφο. κοιτα στο θεμα service παντου θα δεις μαλακες σε ολες τις εταιριες,απλα πας στο επομενο service π θα βρεθει καποιος να σου φτιαξει το προβλημα...ειναι νομος σχεδον για ολες τις εταιριες
Theodore Tsi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 κ εγώ δεν θα έλεγα κάτι θετικό γι αυτή την εταιρία....2 κινητά είχα και τα 2 βγήκαν άχρηστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα παρά την άψογη χρήση τους..... η γνώμη μου....μακριά....
chpetros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Gia mena ta motorola den exoyn exipiretiko pliktrologio Mexri na vreis poy einai to kathe gramma soy vgainei i pisti
firewalker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Το ποιο σπαστικό για εμένα είναι ότι δεν έχουν αναφορά στα μηνύματα με προεπιλογή. Κάθε φορά που θέλεις να στείλεις sms πρέπει να διαλέξεις από τις ρυθμίσεις για αναφορά. Επίσης δεν μπορείς να έχεις το bluetooth ανιχνεύσιμο για πάνω από 60 δευτερόλεπτα. Επίσης δεν μπορείς να διαλέξεις αν θα εμφανίζετε ο κατάλογος της κάρτας sim ή του κινητού. Αν για παράδειγμα αντιγράψεις τις επαφές της sim στο κινητό τότε θα εμφανίζονται όλα δύο φορές. Επίσης όσον αφορά το L6 δεν μπορεί να δεχτεί φωτογραφίες από k700 μέσω bluetooth. (το έχω παρατηρήσει σε 2 διαφορετικά L6).
greekboy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 ase pou an den exeis ksanaparei motorola tha mperdeuesai me to koumpi pou apantas se mia klisi kai me to koumpi pou telioneis tin klisi giati ta exoun anapoda
rantaplanos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Το ποιο σπαστικό για εμένα είναι ότι δεν έχουν αναφορά στα μηνύματα με προεπιλογή. Κάθε φορά που θέλεις να στείλεις sms πρέπει να διαλέξεις από τις ρυθμίσεις για αναφορά. . αυτο φτιαχνεται αλλα θέλει πειραγμα με καλώδιο
firewalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Αν είναι να μπει κάποιος σε διαδικασία να πάρει καλώδια να κατεβάσει προγράμματα και τα λοιπά για μόνιμη ενεργοποίηση της αναφοράς... Τέλος πάντων. Στο L6 που έχει usb καλώδιο γίνετε; Αν ναι, πως;
Bomber-21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Αν είναι να μπει κάποιος σε διαδικασία να πάρει καλώδια να κατεβάσει προγράμματα και τα λοιπά για μόνιμη ενεργοποίηση της αναφοράς... Τέλος πάντων. Στο L6 που έχει usb καλώδιο γίνετε; Αν ναι, πως; ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο παραπανω φιλος λεει ανακριβειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.