Προς το περιεχόμενο

500GHz!!

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ultimately, high-performance SiGe chips could be used in defense systems, space exploration vehicles, and remote sensing. Conceivably, you could also build a computer for Ted Williams and other cryogenically frozen celebrities.

Μόνο για εκεί... Αλλά είναι και αυτό μια πρόοδος!

Δημοσ.

LoL, διαβάστε τα σχόλια των users απο κάτω... όλοι μιλάνε για τα 500Ghz!!! δηλαδη τα 350Ghz δεν τους εντυπωσίασαν?? Τι μπορεί να κάνει στο PC του κάποιος με 500Ghz που δεν μπορεί να τα κάνει με 350Ghz??

εγω πάντως και τα 350Ghz να ειχα δεν με χαλούσε....

Πολύ καλό πάντως... αν και έτη φωτός μακριά μας... ελπίζω τα παιδιά μου να το προλάβουν... :D

Δημοσ.
και βέβαια, το απαραίτητο τροφοδοτικό:

Φαντάζεσαι να πατάς το power του καινούριου σου υπολογιστή των 500GHz?

Θα προκαλέις blackout στο μισό λεκανοπέδιο.

Δημοσ.

Παντως, -αν- μπορουσαμε να συνεχισουμε να ακολουθουμε το νομο του Moore, τα 500GHz θα ηταν μονο 6-7 χρονια μακρια.

Δημοσ.

έφαγα μια φλασιά τώρα και τη μοιράζομαι μαζί σας:

αν δεν κάνω λάθος, σε τέτοιες θερμοκρασίες όλα κινούνται πολύυυυυυ αργά και από όσο ξέρω επηρεάζεται και η κίνηση των ηλεκτρονίων.... άρα και οι εναλλαγές στη διαφορά δυναμικού πάνω στα συγκεκριμένα μικροκυκλώματα θα επηρεάζονται ανάλογα.... άρα τα 500GHΖ....

ξέρω γω, μάλλον λέω μεγάλη μπούρδα αλλά ας το διευκρινήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα

Δημοσ.

Σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες, επειδη τα ατομα του καλωδιου-αγωγου ταλαντωνονται πιο αργα, μειωνεται και η αντισταση του αγωγου (χονδρικα). Για αυτο το λογο τα κυκλωματα λειτουργουν πιο γρηγορα οταν ψυχωνται.

Δημοσ.

πιστευω πως το ψυγειο δεν θα κανει τοσο καλη δουλεια.. για αυτο προτεινω τουτο εδω για συστημα ψυξης :

icemountainopt.jpg

Δημοσ.

εγω λεω να το δειτε αλιως!αφου τα 500GHz μπορουν να επιτευχθουν τοτε τα 5GHz που για εμας ειναι πολυ ικανοποιητικα μπορουν να επιτευχθουν πιο ευκολα ακομα και σε πολυπυρηνο επεξεργαστη!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...