dterzakis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Thanks doubleh, αν είναι στείλε ένα pm να συνενοηθούμε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaguras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Φίλε έχω το Mandriva 2006 αν σε ενδιαφέρει σε DVD και μένουμε κοντά (Νίκαια) Αν το θέλεις στείλε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου κάνει μία κόπια μιας οποιαδήποτε έκδοσης των linux. (έχω ακούσει καλά λόγια για το debian). Αν είναι δυνατόν να είναι πρόσφατη και χωρίς πολλά bug. Το σύστημα είανι αυτό της υπογραφής (32 bit). Μένω στον Κορυδαλλό και όποιος μπορεί να βοηθήσει μπορεί να μου στείλει σε pm ένα τηλ/mail. Φυσικά το όποιο CD/DVD ή ότι άλλο έξοδο υπάρξει είναι δικά μου. http://www.linuxformat.gr/ Κανε ενα κοπο και τραβα μεχρι τα γραφεια του περιοδικου και αγορασε το τελευταιο τευχος. 8 ευρω κανει και εχει το DVD με το Fedora ετοιμο μαζι με πολλα αλλα προγραμματα. Επισης μπορεις απο εκει να αγορασεις οποιοδηποτε παλιο τευχος και καθε τευχος εχει και μια διανομη! Το προηγουμενο τευχος ειχε το Dedian 3.1. (Τωρα εκανα διαφημιση? Συγνωμη εκ των προτερων εαν αυτο απαγορευεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.