Προς το περιεχόμενο

"Σαν Σήμερα" - λάθη και παραλείψεις της εκπομπής

Arheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι αλλά το λάθος δεν είναι μικρό! Αν δλδ μιλήσεις για την κατάρρευση ενός οικήματος και ξεχάσεις (ή "ξεχάσεις") να αναφέρεις έναν σημαντικό παράγοντα' date=' που θα μπορούσε να αποτελέσει αφετηρία για συζήτηση σχετικά με την εγκληματική αμέλεια μερικών, τότε είσαι ανεκδιήγητος!

Καλώς ή κακώς, η δουλειά του δημοσιογράφου είναι σαν του τερματοφύλακα : Δεν έχει σημασία πόσα σωστά έχεις κάνει, πάντα θα θυμάται ο κόσμος τη μεγάλη πατάτα...[/quote']

Δείξε μου εσύ έναν αλάνθαστο, να σε παραδεχθώ...:-D

Δημοσ.

Μιας και η κουβέντα έχει ξεφύγει εντελώς, σήμερα είδε κανείς την εκπομπή να μας σημειώσει αν παρατήρησε καμιά παραπληροφόρηση;

Δημοσ.
Δείξε μου εσύ έναν αλάνθαστο, να σε παραδεχθώ...:-D

Απ' όσο ξέρω, ο πλέον έγκυρος πρέπει να είναι ο Κούλογλου. Όπως και νά'χει όμως, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιος αλάθητος δε σημαίνει οτι θα πρεπει να γίνεται γαργάρα η παραπληροφόρηση.

Δημοσ.

στην ιδια εκμποπη δεν εδειξε οτι ο νιξον πηρε 500.000 δολαρια απο τη χουντα ως δωρο για την επισκεψη του; καλο δε το ξερα!

Δημοσ.
Απ' όσο ξέρω, ο πλέον έγκυρος πρέπει να είναι ο Κούλογλου. Όπως και νά'χει όμως, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιος αλάθητος δε σημαίνει οτι θα πρεπει να γίνεται γαργάρα η παραπληροφόρηση.

Βρήκες μωρέ και συ θέμα να πεις ότι υπάρχει παραπληροφόρηση. Μια εκπομπή που αναφέρεται σε γεγονός που έγινε καμμιά τριανταριά χρόνια πριν.

Τι να πούμε δηλαδή για τον καθημερινό βομβαρδισμό παραπληροφόρησης, από τα περισσότερα ΜΜΕ και κυρίως από τα νέα των ιδιωτικών καναλιών... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...