kostas111 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Παιδιά μια ερώτηση (ελπίζω να μην έχει απαντηθεί αλλού με ένα γρήγορο ψάξιμο κατέληξα οτι δεν έχει...) κατέβασα τα vista beta 2 x64 και θέλω να τα βάλω στο φορητό μου που είναι athlon xp χ64. Έχω τα xp στο ένα partition και στο άλλο partition έχω αρχεία βίντεο mp3 κλπ. αλλά έχει 27gb free. Μπορώ να τα βάλω εκεί σαν δεύτερο λειτουργικό χωρίς να χάσω τα αρχεία μου? Αυτό αν και είναι αφτονόητο στα άλλα λειτουργικά στα vista πάω εκεί που στο Installation επιλέγω partition για clean installation αλλά δεν μου έχει επιλογή να κάνω ή όχι format κάτι που στα xp το είχε. Έχει μια επιλλογή για advanced installation επιλέγω partition και μετά? Το έκοψα επειδή δεν έλεγε ξερά αν χάνω ή όχι τα αρχεία που έχω στο partition. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Καμιά βοήθεια? Ευχαριστώ!
joef_gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 τα χανεις τα αρχεια επειδη καθε λειτουργικο για να εγκατασταθει κανει ενα μικρο φορματ στον δισκο για αναγνωριση και να τον φερει στα μετρα του.
kostas111 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Χμ.. μέχρι και τα xp όμως δεν γινότανε format.... μπορούσες να βάλεις λειτουργικό σε partition χωρίς να χάνεις τα αρχεία....
ODT Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 βασικά αν δεν γίνει φορμάτ, δεν χάνονται αρχεία, αν κατά την εγκατάσταση δεν σου ζητήσει φορμάτ τότε θα αντιγράψει τα αρχεία κανονικά χωρίς να πειράξει τίποτα, για πιο συμμαζεμένα πράγματα πριν την εγκατάσταση αντέγραψε τα αρχεία που έχει το παρτίσιον σε ένα φάκελο έτσι ώστε μετά την εγκατάσταση να μην είναι χύμα,καλή επιτυχία με τα μπέτα παράθυρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.