xpapias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δεν το δοκίμασα, πάντως βρήκα και σε ένα άλλο site ενα πρόγραμμα "Rapidshare premium account creator". http://www.megaupload.com/?d=BVMQXD3I Θέλει μετονομασία του αρχείου σε zip
DhZou Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Ta sygxaritiria kai apo mena, eisai megalos! btw Elpizo na exeis koimithei ligaki aftes tis meres, an oxi pese koimisou, to programma doulevei gamata min mas patheis kai tipota kai se xasoume Eipame insomnia kai programming alla i ygeia pano ap' ola
sa1901 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Πλησιάζουμε σιγά σιγά στην αυτόματη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμών... Και αυτό γιατί μόλις ανακάλυψα ότι βάζοντας μία φορά τον κωδικό που ζητάει' date=' μετά δίνοντας fake e-mails, πατώντας register και μετα αλλάζοντας κάθε φορά λίγο το e-mail δεν χρειάζεται να βάλουμε ξανά τον κωδικό. Αν δεν καταλάβατε πείτε μου να τα γράψω πιο αναλυτικά γιατί τώρα βιάζομαι...[/quote'] Μπορεί κάπου να το έχασα, αλλα δεν βρήκα οδηγίες χρήσης... :neutral: Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να δουλέψει; Το πρόγραμμα ανοίγει κανονικά και το άφησα να δουλεύει, αλλά έχασε μια περίοδο με free accounts. Πρεπει να βάλω κάποια από τα στοιχεία μου;
Goacore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 MrTryANalyzer prin ligo pou edinan pali free accounts eipa na dokimasw thn apotelesmatikothta toy pop-up msg.. ayto pou parathrhsa einai pws doulepse men, ALLA to pop-up emfanisthke sto desktop! pou shmainei oti an p.x serfareis ekei thn wra kalista den tha evlepes to pop-up para mono an ekanes minimize ton browser kai phgaines epifaneia ergasias :S den kserw an to idio synevh kai se allous..aplws to anefera na to exeis yp'opshn sou
MrTryANalyzer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 @Goacore: Ι know exactly το τι λες. Θα το φτιάξω σύντομα..
pkoutsias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Ας γίνω πιο αναλυτικός τώρα που έχω χρόνο...: Ανοίγοντας το πρόγραμμα και βλέποντας ότι το rapidshare δίνει λογαριασμούς πατάμε απο το μενού "Other Tools" στο "Register NOW!". Στο παράθυρο που ανοίγει βάζουμε τον κωδικό που δείχνει στην εικόνα στο πρώτο πεδίο (π.χ. LOL) Στο δεύτερο πεδίο βάζουμε ένα fake e-mail (π.χ. [email protected]) Μετά πατάμε στο κουμπί κάτω αριστερά "2) Register!" Λογικά θα μας βγάλει pop-up που θα λέει ότι ο λογαριασμός δημιουργήθηκε. Στο επόμενο βήμα αφήνουμε το πρώτο πεδίο όπως είναι και αλλάζουμε το e-mail (π.χ. [email protected]) Μετά πατάμε πάλι "2) Register!" και "ωχ! τι ανέλπιστο" δημιουργήσαμε νέο λογαριασμό με τον ίδιο captcha code!!! Την ιδέα αυτή μπορεί να την χρησιμοποιήσει ο MrTryANalyzer και να δημιουργήσει έναν αλγόρυθμο ο οποίος θα μας ρωτάει πόσους λογαριασμούς θέλουμε, θα μας ζητάει να βάλουμε τον captcha code που έχει πάρει από την ιστοσελίδα, θα ζητάει ακόμη την πρώτη μορφή του fake e-mail που θα έχουμε επινοήσει (π.χ. [email protected]) και με τον ίδιο κωδικό θα δημιουργεί όσα e-mail έχουμε ζητήσει ( [email protected] , [email protected], [email protected] κτλπ) Πως το βλέπεις MrTryANalyzer; Είναι εφικτό κάτι τέτοιο? EDIT: Και ένα bugάκι που βρήκα (όχι τίποτα σημαντικό): Tο report το πεδίο που γράφει ποτε έγινε το check για τους λογαριασμούς στο rapidshare είναι editable δηλαδή μπορεί κάποιος κάνοντας ένα click και μετά απο 1 sec κάνοντας ακόμη ένα να αλλάξει τα περιεχόμενά του... Βέβαια μπορεί να είναι και χρήσιμο και εγώ να μην έχω βρεί σε τι χρειάζεται... Επίσης το Help/Use στο μενού Help δεν λειτουργεί σε εμένα με XP HOME sp2
MrTryANalyzer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 @Goacore: Το έφτιαξα αυτο που διευκρίνισες. Όλα οκ @pkoutsias: Εγιινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! Θα σκεφτώ πως θα το κάνω!!
pkoutsias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Επίσης κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι ο αλγόρυθμος θα πρέπει να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα όπως είναι τώρα γραμμένο και όχι να επανασχεδιάσεις το πρόγραμμα γιατί μάλλον δεν θα λειτουργήσει...Καταλαβαίνεις τι εννοώ...έτσι?
comfuzio Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Ego tha ithela na protino na baleis kai ena arxeio pou na kanei store ta settings mas px check ana 1 min kai show pop up kai to alert. Giati otan kano reboot to pc kai to anoigo meta thelei pali config Tha mou peis tora gia auto pou prosferei auto einai mikro timima Skepsou pantos an thes na baleis kai kapion esoteriko algorithmo pou na kane update to idio to programa sou:D Ama thes xoro se subdomain pes mou me pm na sou dimiourgiso xoro kai onoma
MrTryANalyzer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 @pkoutsias: Επίσης το Help/Use στο μενού Help δεν λειτουργεί σε εμένα με XP HOME sp2 Δε το εχω ενεργοποιήσει, γιαυτο δε λειτουργει Γιατο editable που λες.. δε μας πειράζει.. μπορει να φανεί χρήσιμο @comfuzio: Το έβαλα στην todo λιστ μου
JiKL Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Τι θα ελεγες στο καθε ποτε να κοιταει για διαθεσιμους λογαριασμους να μπορουν να μπουν και μισα λεπτα και 0.2 του λεπτου η αλλιως να το κανεις να μετραει σε sec..Ετσι για λεπτο 60 κτλ κτλ
MrTryANalyzer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 @JiKL: Δε νομίζω να χρειάζεται - οι πιο αποδοτικές ρουτίνες ειναι αυτές που υπάρχουν ήδη.
The_Psycho Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Ωραιο προγραμματακι MrTryAnalyzer.Χρησιμο.Σε μενα λειτουργει.Ακομα κανενα bug
geri Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Συγχαρητήρια και από μένα MrTryANalyzer Πολύ καλό το προγραμματάκι σου !!!
JiKL Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 @JiKL:Δε νομίζω να χρειάζεται - οι πιο αποδοτικές ρουτίνες ειναι αυτές που υπάρχουν ήδη. Εσυ ξερεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.