Προς το περιεχόμενο

RapidShare Free Account Check

MrTryANalyzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Guys το πρόγραμμα είχε κάποια Bugs τα οποία τα έφτιξα τώρα με τα open free premium accounts.

+ Ότι έχω βάλει καινούργια πράγματα μέσα.. :P

Gi'auto sta leme gia na to kaneis apo to kalo sto kalitero kai apo to kalitero sto kaliterotero :)

Aaaa kati asxeto...to idio mail to afinei na to kanoume register 2 fores? giati to hotmail den me afise opote anagkastika na kano neo mail account ston web server mou :(

Δημοσ.
Gi'auto sta leme gia na to kaneis apo to kalo sto kalitero kai apo to kalitero sto kaliterotero :)

Aaaa kati asxeto...to idio mail to afinei na to kanoume register 2 fores? giati to hotmail den me afise opote anagkastika na kano neo mail account ston web server mou :(

oxi to idio mail den to aghnei 2h fora..entopizete amesws kai sou leei exeis hdh se ayton to logariasmo :)

p.s MrTryANalyzer parathrhsa sxetika megalh katanalwsh ram gia ena prorgama molis 70 kb...sygekrimena 12 mb.. :S

Δημοσ.
oxi to idio mail den to aghnei 2h fora..entopizete amesws kai sou leei exeis hdh se ayton to logariasmo :)

p.s MrTryANalyzer parathrhsa sxetika megalh katanalwsh ram gia ena prorgama molis 70 kb...sygekrimena 12 mb.. :S

Opote paaaaali kala pou exo diko mou web server kai osa thelo mail accounts :D

Plaka plaka an thelete storage gia to arxeio auto H kapoio directory ston server gia na dokimasei o developer kai kapion esoteriko updater peite mou exo alla 250mb free gia file hosting.

Gia tin ram pou les xoris na ksero apo programatismo apolutos tpt pistevo oti den ftaiei to programa pou einai 70kb alla ola ta alla extentions pou anaferei o filos mas o developer stin 1h selida. Mporei kai na kano lathos

Δημοσ.

MrTryANalyzer τα θερμά μου συγχαρητήρια για ένα πολύ καλό και χρήσιμο πρόγραμμα! Χάρις στο RapidShare Free Account Check έχω πλέον λογαριασμό 48 ωρών :)

Πάντως ΙΜΗΟ το πρόγραμμα ας μείνει εδώ για τους Insomniacs... αν το πάρουν πρέφα οι Γερμανοί θα σταματήσουν να δίνουν demo account :(

Δημοσ.

Δηλώνω και πάλι τουλάχιστον συγκλονισμένος από την πρωτοφανή πράξη γενναιοδωρίας του Mr. Το καταθέτω ανερυθρίαστα πως αν εγώ είχα φτιάξει το εν λόγω πρόγραμμα, θα είχα φροντίσει να το κλειδαμπαρώσω σε καμία θυρίδα ελβετικής τραπέζης, προκειμένου να απολαμβάνω σχεδόν αποκλειστικά τη βεβαιότητα απόκτησης premium account κάθε τρεις και λίγο.

Όλοι εμείς που απολαμβάνουμε έναν τέτοιο λογαριασμό χάρη στο παρόν πρόγραμμα, οφείλουμε τουλάχιστον να μνημονεύουμε το nick του στις επόμενες γενεές και να στήσουμε έναν εικονικό ανδριάντα για τα ευεργετήματα και τις αγαθοεργίες του. Εγώ ήδη τον περιλαμβάνω και στην προσευχή μου κάθε βράδυ! :D

Δημοσ.

@blueviper:

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!! :D

@Narayan:

Στο insomnia φόρουμ θα μείνει - only - ίσως και σε ένα άλλο ελληνικό, στο οποίο έχω το ίδιο nickname ..

Επειδή δε προλαβαίνω, το βράδυ μετα τις 3 θα ανεβάσω νέα έκδοση την οποία την έχω έτοιμη :)

Δημοσ.
Δηλώνω και πάλι τουλάχιστον συγκλονισμένος από την πρωτοφανή πράξη γενναιοδωρίας του Mr. Το καταθέτω ανερυθρίαστα πως αν εγώ είχα φτιάξει το εν λόγω πρόγραμμα' date=' θα είχα φροντίσει να το κλειδαμπαρώσω σε καμία θυρίδα ελβετικής τραπέζης, προκειμένου να απολαμβάνω σχεδόν αποκλειστικά τη βεβαιότητα απόκτησης premium account κάθε τρεις και λίγο.

Όλοι εμείς που απολαμβάνουμε έναν τέτοιο λογαριασμό χάρη στο παρόν πρόγραμμα, οφείλουμε τουλάχιστον να μνημονεύουμε το nick του στις επόμενες γενεές και να στήσουμε έναν εικονικό ανδριάντα για τα ευεργετήματα και τις αγαθοεργίες του. Εγώ ήδη τον περιλαμβάνω και στην προσευχή μου κάθε βράδυ! :D[/quote']

+10000

Φιλε μου εισαι master!!!:-D :-D

Δημοσ.

NEW VERSION 0.2.1beta

CHANGES:

> 0.2.1 Beta - 23/06/2006

+ Added code to recognize the OS version.

+ Added notify with POP-UP msg (as requested).

* Some bugs fixed - more reliable now. And still fixing (beta as u know :P).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...