comfuzio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Man tora pou eimai stin douleia kai exo win 2000(den to dokimasa se xp sto spiti h sta vista) To neo pou ebales gia ta fake den mou doulevei. Molis bazo to mail mou kai patao to 2 kleinei olo to programa Tora entaksi 2000 exo edo alla an mporeis na to ftiaksei tha eisai pio super
MrTryANalyzer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Man tora pou eimai stin douleia kai exo win 2000(den to dokimasa se xp sto spiti h sta vista) To neo pou ebales gia ta fake den mou doulevei. Molis bazo to mail mou kai patao to 2 kleinei olo to programa Tora entaksi 2000 exo edo alla an mporeis na to ftiaksei tha eisai pio super Θα το κοιτάξω.. αλλα δεν υπόσχομαι λύση για win2k :-? Δουλεύει όμως σε winxp w/ SP1 & winxp w/ SP1+SP2
comfuzio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Θα το κοιτάξω.. αλλα δεν υπόσχομαι λύση για win2k :-? Δουλεύει όμως σε winxp w/ SP1 & winxp w/ SP1+SP2 Apla xthes den prolaba na kano register otan sxolasa apo tin douleia 2:45 kai mexri na pao spiti 3:15 to exasa Pernao polles ores edo stin douleia kai to eixa energo mpas kai tuxei...kai edo exoume win2k Sto spiti exo win XP Home SP2 kai Win Vista Beta 2 kai paei roloi
MrTryANalyzer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Το δοκίμασες και στα Win Vista Beta 2 ?
MrTryANalyzer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Ωραία!! Αν βρω κατι για WIN2K θα το κοιτάξω .. !
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 πολυ καλο... μπραβο φιλε... εμενα θα με βοηθουσε... ισως και αλλους... 1) να γινετε μινιμαιζ στο icon tray κατω δεξια 2) να γινετε υπενθυμιση οτι υπαρχουν διαθεσιμοι λογαριασμοι και με ενα ποπ απ η με καποιο μπαλουν στην γωνια EDIT: μολις ειδα οτι γινετε minimize sto icon tray... ενημερωνει απο εκει αλλιως εκτος απο τον ηχο?
MrTryANalyzer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 @Trixwto-arkoudi: 1) Αυτό γίνεται 2) Υπενθύμιση γίνεται μέσω ηχητικής προειδοποίησης. Για το ποπ απ θα το κοιτάξω.
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 να εισαι καλα φιλε μου... καλο κουραγιο και μπραβο σου... απλα σου το ανεφερα γιατι κιαλλος φιλος εχει το ιδιο προβλημα σε εισαγωγικα καλη συνεχεια logw tou perasmenou tis oras eixa kleista ta ixeia k den akouga ton ixo tou programmatos . itan k minimized...ena pop up parathiro pou na krataei 2-3 deuterolepta einai xrisimo se tetoies periptoseis... don't u think? k na min bgainei se kathe check pou kanei. na perimenei 4-5 lepta prin bgei to epomeno pop-up parathiro(an kratisoun toso oi free logariasmoi :-P).
MrTryANalyzer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 @Trixwto-arkoudi: I am looking forward for the pop-up window
kallair Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 mrtryanalyzer eisai o kaliteros! mas exeis sosei!
africa_twin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Τι έγινε σήμερα που έβαλα κι εγώ το προγραμματάκι δεν έχει δώσει free κωδικούς το RapidShare ή δεν έχω κάνει κάτι καλά;
africa_twin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Τι έγινε σήμερα που έβαλα κι εγώ το προγραμματάκι δεν έχει δώσει free κωδικούς το RapidShare ή δεν έχω κάνει κάτι καλά; Ένα τέταρτο μετά το προγραμματάκι με διέψευσε δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ!!!
pkoutsias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Πλησιάζουμε σιγά σιγά στην αυτόματη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμών... Και αυτό γιατί μόλις ανακάλυψα ότι βάζοντας μία φορά τον κωδικό που ζητάει, μετά δίνοντας fake e-mails, πατώντας register και μετα αλλάζοντας κάθε φορά λίγο το e-mail δεν χρειάζεται να βάλουμε ξανά τον κωδικό. Αν δεν καταλάβατε πείτε μου να τα γράψω πιο αναλυτικά γιατί τώρα βιάζομαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.