Προς το περιεχόμενο

RapidShare Free Account Check

MrTryANalyzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο φίλος PERFECTEYEGR μου έστειλε ένα link με pm, όποιος γνωρίζει rapidshare links ας μου στείλει pm, αυτό νομίζω ότι δεν απαγορεύεται!! καλή συνέχεια σε όλους.

Δημοσ.
Ma kai veveos apagorevete i sizitisi ton links!!!

η δημόσια συζήτηση για παράνομα links ναι απαγορεύεται, τα pm όμως δεν απαγορεύονται.

Δημοσ.
Η δημόσια όμως πρόσκληση μέσω pm ανταλλαγής τέτοιων πληροφοριών, να είσαι βέβαιος πως δεν αγκαλιάζεται κι όλας. Ανάλογα με το αν θα πέσει στην αντίληψή τους και τις διαθέσεις, μην απορήσεις αν τελικώς πληρώσεις το μάρμαρο στην προσπάθειά σου να κοροϊδέψεις το σύστημα...γιατί για κάτι τέτοιο μιλάμε, μετονομάζοντας το Γιάννη σε Γιαννάκη για να κάνουμε τη δουλειά μας.

Ίσως αν ζούσαμε στην Κίνα να απαγορεύονταν ή να παρακολουθούνταν και τα pm, ζούμε δόξα το θεω στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Ρε παιδια ε λ ε ο ς 17 post + 1 το δικο μου ειναι O F F T O P I C ελεος σεβαστειτε την δουλεια του MrTryANalyzer και μην του χαλατε το topic του, τι αλλο να πω. Αν θελετε να λυσετε κατι καντε το σε αλλο topic ή με pm οχι σε θεμα που εχει τελειως αλλο σκοπο

Δημοσ.

Analyzer pote tha anevaseis tin new version??? A kai gia sena blueviper pou variomouna na sou miliso apo pm giati den aksize epsaksa to istoriko sou kai apo ta 1.327 postakia pou exeis kanei ta 1000 krineis alla pedia sto insomnia kai auto den mou aresei katholou!!! Auta eixa na po ston blueviper kai elpizo na min ksanasizitithei to thema afto!!!

TELIOSAN TA OFFTOPIC!!!

Δημοσ.

Egw ti perimenw pantws gia na valeis kai tin epilogi Automatically get 1 account

otan to katafereis...Pistevw tha einai to shmantikotero ofelos tou programatos plhn tou oti mas eidopoiei vevaia gia accounts...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...