Προς το περιεχόμενο

RapidShare Free Account Check

MrTryANalyzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

oxi ... exw win xp p trexoun mono ta aparaitita services

oute kan ellinika dn exw ...

dn katevazw tpt allo kai me to firewall blockarw ola ta apps ektos apo to checker.

poia prepei na einai i normal katanalwsi bandwidth dld ?

Δημοσ.

Εντάξει βρε KenZone...η πλάκα είναι πλάκα. Μην αρπάζεσαι/ενοχλείσαι από την ύπαρξή της, όταν μάλιστα η αξίωση δημιουργίας και καφέ έχει ξαναπέσει στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς ακόμα να την εκπληρώσει ο αρμόδιος.

Οι απαιτήσεις πάντως σε bandwidth του προγράμματος που αναφέρονται, θα έπρεπε να γονατίζουν τις συνδέσεις pstn, κάτι το οποίο δεν ισχύει μιλώντας εμπειρικά πάντα. Μια χαρά τρέχει και με dial-up.

Όσον αφορά το NetMeter, στο πρότεινα προκειμένου να μην πληρώνεις ή να μην σε αγγίζει η ηθική πλευρά της παραβατικότητας, δεδομένου πως μιλάμε για το ίδιο σχεδόν πρόγραμμα σε freeware μορφή. Αν θες να παραμείνεις με το DU Meter, δικαίωμά σου...

Δημοσ.

Eπειδή(ς) το έχω ανοιχτό το πρόγραμμα ακόμα και όταν κοιμάμαι,γίνεται όταν χτυπάει το alarm,να σηκώνομαι μεν από το κρεβάτι αλλά να ΜΗΝ ξυπνάω δε?

Εννοώ δηλαδή να βάζει σε λειτουργία το τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την υπνοβασία.

Ρε σταματήστε να ζητάτε αηδίες,έλεος πια:confused:

Δημοσ.

kala ok bass otan katalavaeis ti diafora meta3i ideas kai request pes mou ...

egw proswpika exw provlima me tin katanalwsi bandwidth p eite to 8elw eite oxi einai auti p eipa opote m apagoreuei na to xrisimopoiw

opote kai stamataw ti grinia m edw kai as min sxoliasei kaneis 3ana mia idea p dn prokeitai na asxoli8ei kaneis na tin ulopoiisei dioti aploustata dn uparxei logos.

Δημοσ.

KenZone i plaka pou ekana ego den apoeuthinete se esena... Aloste den kaname kai fantaroi parea gia na se ksero kai na sou apeuthino ton logo.

Tora an kapoios enoxlithike gia tin plaka pou ekana....ti na po...as me kanei ignore h allios...den ksero! Den ginete na ta pigenoume kala me olous giati oloi imaste diaforetikoi metaksi mas kai prosopika den tha allakso stasi kai stul gia ton opoiodipote :P. Aloste me ton MrTryanalyzer milame kai apo to wlm kai kanoume plaka :D

Sorry an to post einai ligo apotomo alla den katalaba oti upirkse problem gia to request tou frape :S

Δημοσ.
KenZone i plaka pou ekana ego den apoeuthinete se esena... Aloste den kaname kai fantaroi parea gia na se ksero kai na sou apeuthino ton logo.

Tora an kapoios enoxlithike gia tin plaka pou ekana....ti na po...as me kanei ignore h allios...den ksero! Den ginete na ta pigenoume kala me olous giati oloi imaste diaforetikoi metaksi mas kai prosopika den tha allakso stasi kai stul gia ton opoiodipote :P. Aloste me ton MrTryanalyzer milame kai apo to wlm kai kanoume plaka :D

Sorry an to post einai ligo apotomo alla den katalaba oti upirkse problem gia to request tou frape :S

ok telos me tis pare3igiseis as min 3anasxoli8ei kaneis me auto p eipa gia na min halasoume to topic

Δημοσ.

Είμαι της άποψης πως αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλά και ολοκληρωμένο, καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου...

Με αυτό ως δεδομένο, παρακαλείται ο MrTryANalyzer να φτιάξει και ένα καταραμένο λειτουργικό από το μηδέν, ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα και με πλήρη συμβατότητα το εν λόγω πρόγραμμα. :D

Δημοσ.
Είμαι της άποψης πως αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλά και ολοκληρωμένο' date=' καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου...

Με αυτό ως δεδομένο, παρακαλείται ο MrTryANalyzer να φτιάξει και ένα καταραμένο λειτουργικό από το μηδέν, ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα και με πλήρη συμβατότητα το εν λόγω πρόγραμμα. :D[/quote']

Η αίτησή σας απερίφθη απο του MrTryAnalyzer τ'αφτί. :mrgreen:

Ας περιμένουμε λοιπόν να φτάσει στου θεού τ' αφτί κ' έπειτα στη Microsoft !

MrTryAnalizious XP 2007 Alpha 5 (Thousands)

Τεσπα, πέρα απο την πλάκα, ίσως αύριο πρωι θα ανεβάσω νέα έκδοση :-D

Δημοσ.

Requested Function:

An mporeis MrTryAnalyzer vale kai kana downlaod manager san to rapget!!!

Η αίτησή σας απερίφθη απο του MrTryAnalyzer τ'αφτί.

Ας περιμένουμε λοιπόν να φτάσει στου θεού τ' αφτί κ' έπειτα στη Microsoft !

MrTryAnalizious XP 2007 Alpha 5 (Thousands)

An mporeis avrio anevase to se kana server giati diskola tha to katevasoume apo oti eida mou fenete 340TB (poli mikra XP)

AXAXAXAX LOL!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Καταρχάς μπράβο στον MrTryAnalyzer, αν και δεν έχω δει το πρόγραμμα,

κατά δεύτερο να δώσω link για ένα παρόμοιο, πιστεύω, πρόγραμμα,

και κατά τρίτο: αν υπάρχει κανένας που να έχει δικό του server (ή virtual server ή whatever), ώστε να μπορεί να βάλει ένα php script να εκτελείται σαν daemon, τότε είναι απλή υπόθεση (μια fopen και ένα check για το αν υπάρχει η φράση "All free-accounts are already taken") να γίνεται κεντρικός έλεγχος και οι υπόλοιποι να ειδοποιούνται με mailing list χωρίς να καταναλώνουν bandwidth...

Δημοσ.

Εγώ παρόλο που έχω το πρόγραμμα από τον φίλο MrTryANalyzer μέχρι στιγμής δεν με έχει ενημερώσει, ενώ βλέπω σε άλλους φίλους εδώ να τους ενημερώνει.

Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...