Προς το περιεχόμενο

RapidShare Free Account Check

MrTryANalyzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα μου δούλεψε άψογα, χάλασε τον κόσμο όταν βγήκαν τα accounts :)

btw πιστεύεις πως υπάρχει τρόπος το link check να κάνει filter το πραγματικό url του αρχείου (εννοείται όταν είμαι logged in σαν Premium χρήστης).

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει πώς λειτουργεί το πρόγραμμα.

Γιατί το έχω κάνει εγκατάσταση εδώ και μέρες και δεν με έχει ενημερώσει για Free Account, και βλέπω σε μερικούς φίλους εδώ να τους ενημερώνει σε σχέση με μένα.

Αυτό που έχω κάνει είναι, έχω επιλέξει το Check enery (1), και το pop-up msg.

Αν χρειάζεται και τίποτε επιπλέον ρυθμίσεις αν μπορεί κάποιος φίλος να μου πει τι επιπλέον πρέπει να κάνω.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει πώς λειτουργεί το πρόγραμμα.

Γιατί το έχω κάνει εγκατάσταση εδώ και μέρες και δεν με έχει ενημερώσει για Free Account' date=' και βλέπω σε μερικούς φίλους εδώ να τους ενημερώνει σε σχέση με μένα.

Αυτό που έχω κάνει είναι, έχω επιλέξει το [b']Check enery (1)[/b], και το pop-up msg.

Αν χρειάζεται και τίποτε επιπλέον ρυθμίσεις αν μπορεί κάποιος φίλος να μου πει τι επιπλέον πρέπει να κάνω.

Ευχαριστώ.

Μετά απο τις παραπάνω ρυθμίσεις που έχεις κάνει, πατάς το κουμπί "Check Rapidshare", και αυτό θα κάνει την δουλεία του.

Δημοσ.
@Narayan:

Δε καταλάβα στο τελευταίο που λές' date=' που θα χρησιμεύσει .. :S[/quote']

Αν έχω π.χ. 100 links, να μη χρειάζεται να ανοίγω το καθένα στον browser και μετά copy το πραγματικό link στον download manager. Να δίνω και τα 100 links στο πρόγραμμα και αυτό να μου δίνει 100 download links (αυτά που θα έπαιρνα αν άνοιγα το καθένα στον browser δηλαδή) και να τα κάνω κατευθείαν copy στον download manager.

Δημοσ.
Μετά απο τις παραπάνω ρυθμίσεις που έχεις κάνει, πατάς το κουμπί "Check Rapidshare", και αυτό θα κάνει την δουλεία του.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

να ρωτήσω και κάτι άλλο.

Οι επιλογές register, Fake/ unsed, Links check, χρησιμεύουν σε κάτι?

Ρωτάω αν χρειάζεται να γίνουν και εκεί τίποτε ρυθμίσεις.

Δημοσ.
Αν έχω π.χ. 100 links, να μη χρειάζεται να ανοίγω το καθένα στον browser και μετά copy το πραγματικό link στον download manager. Να δίνω και τα 100 links στο πρόγραμμα και αυτό να μου δίνει 100 download links (αυτά που θα έπαιρνα αν άνοιγα το καθένα στον browser δηλαδή) και να τα κάνω κατευθείαν copy στον download manager.

Aυτό γίνεται με το rapidget.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...