Προς το περιεχόμενο

RapidShare Free Account Check

MrTryANalyzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

EDIT: Αν θέλετε πάντως έχω κάτι ωραία *.wav για να σηκώσετε όλη την γειτονιά στο πόδι και να πάρετε όλοι free premiums....Να τα ανεβάσω?

nai nai nai:mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτήσω - επειδή έχω ακόμη την πρώτη - πρώτη εκδοση. Το πρόγραμμα στη φάση που βρίσκεται τώρα, παρακάμπτει και τον captcha code?

Δημοσ.
Να ρωτήσω - επειδή έχω ακόμη την πρώτη - πρώτη εκδοση. Το πρόγραμμα στη φάση που βρίσκεται τώρα, παρακάμπτει και τον captcha code?

Όχι...ακόμη δεν το έχει καταφέρει αυτό ο MrTryANalyzer...

Να και τα *.wav που σας υποσχέθηκα:

http://rapidshare.de/files/24955923/audio_pack_for_rapidshare_free_account_check.rar.html

Δημοσ.
MrTryANalyzer εμενα μου εβγαλε bug' date=' με ειδοποιησε κανονικα τωρα για τα free accounts αλλα μετα το ρυθμισα να με ειδοποιει καθε 5 λεπτα ετσι για να βλεπω πως παει. Αλλα συνεχισε με το default, δηλαδη καθε λεπτο να το πεταει, που ειναι ενοχλητικο αν εχεις ηδη παρει. Το εβαλα στα 10 και παλι το ιδιο. Τελικα το εκλεισα για τωρα θα το ανοιξω παλι μετα...

Τι να φταιει?[/quote']

Πατας το στοπ βάζει τον νεο νούμερο και μετά ξανα begin.

Δημοσ.

MrTryANalyzer η επιλογή για να τσεκάρεις το Automatically get 1 account γιατί είναι νεκρή τελείως?

Είχες στο μυαλό σου να το φτιάξεις αλλά σκέφτηκες ότι θα γίνει χαμός και δε θα προλαβαίνουν όλοι?

Δημοσ.
MrTryANalyzer η επιλογή για να τσεκάρεις το Automatically get 1 account γιατί είναι νεκρή τελείως?

Είχες στο μυαλό σου να το φτιάξεις αλλά σκέφτηκες ότι θα γίνει χαμός και δε θα προλαβαίνουν όλοι?

Oxi apla prospa8ousa na ftiaxo kati tetio, kai apotixa, alla to exo ekei gia mellontikous stoxous :P

Δημοσ.

Τωρα μπορείτε να κατεβάζετε τις τελευταίες εκδόσεις του προγράμματος απο την καινούργια μου ιστοσελίδα:

>http://www.cgsgr.com

:P :P :P :P

Δημοσ.

NEW VERSION 0.2.6beta

Latest CHANGES:

> 0.2.6 Beta - 07/07/2006

+ Added New Version update notification.

+ Added Tool - "Links Check". Is a tool that check if your rapidshare links are dead or live.

Check & download from my site:

h**p://www.cgsgr.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...