Dark-Shadow Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Ti na to ksanakatevasoume??? to 0.2.5 Beta?????
alexiron Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 MrTryANalyzer eida oti otan pao sta options to pop up msg ksetikarete mono tou kai meta otan bgo apo ta options ksanatikarete mono tou.den einai tpt to idietero apla sto leo na to kitakseis otan exeis xrono
MrTryANalyzer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 @alexiron: Το ξέρω, επίτηδες το κάνει αυτό - υπάρχει σκοπός απο πίσω..
MrTryANalyzer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Εφοσον είσαι μπροστά στο pc και παίζεις με το πρόγραμμα, δε χρειάζεται να πετάγετε το popup. Το παραπάνω ισχύει μόνο οταν έχεις ανοίξει κάποιο tool ή τα οπτιονς..
alexiron Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 aaa.toso apla.ok.ego nomiza oti itan kati pio "poliploko".tespa.exo mesanixta apo programatismo opote dikeoume pou kai pou na leo kamia mlkia
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 exo mesanixta apo programatismo opote dikeoume pou kai pou na leo kamia mlkia Mee too!!!
Guerriero4 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 mipos sto status to ' free accounts are already taken' den einai kai toso safes.. isos ' free accounts are not available' tha itan poio sosto.
NullScan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ^^ Φαντάζομαι ότι αυτό το παίρνει κατευθείαν από τη σελίδα του rapidshare γιατί όταν πάς εκεί και δεν έχει free accounts σου πετάει popup με αυτό ακριβως το μύνημα.
MrTryANalyzer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Οχι απλα το εχω αφήσει ετσι διότι δεν υπαρχει λόγος για αλλο μνμ..
pkoutsias Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Κρίμα....τέλος τα fake e-mails....... Σίγουρα κάτι θα σκεφτούμε πάντως...... EDIT: Αν θέλετε πάντως έχω κάτι ωραία *.wav για να σηκώσετε όλη την γειτονιά στο πόδι και να πάρετε όλοι free premiums....Να τα ανεβάσω?
asmilon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 MrTryANalyzer εμενα μου εβγαλε bug, με ειδοποιησε κανονικα τωρα για τα free accounts αλλα μετα το ρυθμισα να με ειδοποιει καθε 5 λεπτα ετσι για να βλεπω πως παει. Αλλα συνεχισε με το default, δηλαδη καθε λεπτο να το πεταει, που ειναι ενοχλητικο αν εχεις ηδη παρει. Το εβαλα στα 10 και παλι το ιδιο. Τελικα το εκλεισα για τωρα θα το ανοιξω παλι μετα... Τι να φταιει?
SofoS@ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 kai se mena to idio,parolo pou to ekleisa..bghke kana dyo fores afou to eixa klisei.pantws thn prwth fora otan to eida xarhka:p,oi epomenes 20 fores htan ligo enoxlhtikes!to extension tou firefox antikathista gia twra ta fake email,meta vlepoume..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.