Προς το περιεχόμενο

RapidShare Free Account Check

MrTryANalyzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο που μου λείπει για να φτιάξω κάτι σαν το RapGet είναι να βρώ ή να φτιάξω routine για το scannάρισμα (OCR) της εικονίτσας Captcha.

A little bit difficult - i think :)

But i will try :D

... but dont forget that VB Succcccccksssssss , αλλα κάνει καλά τη δουλειά της για γρήγορες εφαρμογές :)

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@ xpapias :

Αν είδες στο history του προγράμματος, το first release είναι στις 18/06 ..

Φαντάσου απο πότε το σκεφτόμουν!

Η ιδέα η δικιά σου που δεν είχα σκεφτεί είναι αυτο με το remind που έγραψες, αλλα και πάλι δε μπορώ να κάνω τπτ αυτόματα π.χ. για να μαζέψω 100 accounts για τον λόγο τον εξής, οτι πρέπει να είναι ο χρήστης απο πάνω και να γράφει στο κουτάκι αυτα που λέει η εικονίτσα :(

Αλλα σαν ιδέα είναι καλή και 8α την έχω στα υπόψιν μου, μόλις βρώ τρόπο\τεχνική etc για την παράκαμψη ή την εισαγωγή του κωδικού αυτόματα.. :)

Για το αρχείο κοίτα στο πρώτο ποστ. .

Δημοσ.
@ xpapias :

Αν είδες στο history του προγράμματος' date=' το first release είναι στις 18/06 ..

Φαντάσου απο πότε το σκεφτόμουν!

Η ιδέα η δικιά σου που δεν είχα σκεφτεί είναι αυτο με το remind που έγραψες, αλλα και πάλι δε μπορώ να κάνω τπτ αυτόματα π.χ. για να μαζέψω 100 accounts για τον λόγο τον εξής, οτι πρέπει να είναι ο χρήστης απο πάνω και να γράφει στο κουτάκι αυτα που λέει η εικονίτσα :(

Αλλα σαν ιδέα είναι καλή και 8α την έχω στα υπόψιν μου, μόλις βρώ τρόπο\τεχνική etc για την παράκαμψη ή την εισαγωγή του κωδικού αυτόματα.. :)

Για το αρχείο κοίτα στο πρώτο ποστ. .[/quote']

Την είδα την ημερομηνία :-)

Το συμπληρωμα της vb6 το κατέβασα αλλά και πάλι δεν τρέχει.

Τι άλλο να κάνω

Δημοσ.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια Mr...θα μείνεις στην ιστορία του Rapidshare και των απανταχού τσίπιδων users ως ένας μεγάλος ευεργέτης. :D

Πολύ βολικό προγραμματάκι, που το μόνο που πραγματικά του λείπει για να θεωρήσεις κανείς πως είναι τέλειο, είναι η αυτόματη δημιουργία του λογαριασμού, χωρίς τη μεσολάβηση του χρήστη...ιδεατή κατάσταση φυσικά, που δεν ακυρώνει τα μπράβο προς όσα στο μεταξύ έκανες.

Πάμε να το προωθήσουμε international τώρα... ;)

Δημοσ.

ΤHanks τωρα το δοκιμαζω να δουμε τι θα γινει...Η σελιδα που εχει τα needed files οσο και αν προσπαθησα δεν καταφερα να τα κατεβασω!

EDIT δεν ξερω αν κανω κατι λαθος αλλα μετα απο λιγο το προγραμμα εξαφανιζεται απο προσωπου οθονης...

Δημοσ.

NEW VERSION 0.1.7beta

CHANGES:

> 0.1.7 Beta - 21/06/2006

+ Ability to alarm with sound when rapishare open free premium accounts registration.

* Speed and file size improvements.

* Some little bugs fixed.

* Some interface changes.

Υπ. Ανοοοιχτεεεε τα ηχείαααα σαςςς !! :mrgreen: :-D

Υπ2. 4.30 η ώραααα!! go to bed!

Δημοσ.

mpravo palikari!!!! mas esoses! exo ena request! na ginetai minimize stin tray bar to programma. :D k na petaei fotovolides san flashaki stin othoni mou otan vriskei free logariasmo! (kano plaka me to deutero alla tha eixe plaka! :-P )

kai pali polla sigxaritiria!

Δημοσ.
@kallair

Για το tray που λες θα το βάλω στη todo list Μου :)

@xpapias

Look here (το δοκίμασα και κατεβαίνει):

- http://www.spacejock.com/runtimes/Msinet.zip

Σωστός! Σε ποιο φάκελο το βάζω???

edit: το έβαλα στο system και μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα msinet.ocx or one of its dependencies not correctly registered - a file is missing or invalid

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...