Προς το περιεχόμενο

RapidShare Free Account Check

MrTryANalyzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kai malista tourkos :-)

RapidCheck™ v0.1

RapidCheck is a tool that checks whether any free accounts are available at rapidshare.de. It stays at system tray area and checks for free acounts at speciefied intervals. When free acounts detected, you will be notified by the program with an information baloon tooltip. Then you can directly go to free account registration page by clicking the tooltip.

>http://www.in-spiretech.com/RapidCheck/setup.exe

info edo:

> http://www.in-spiretech.com/RapidCheck 

den to dokimasa, alla mporeite na parete kamia idea.... :-)

keep on the good work!

Δημοσ.

Να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση..

Πώς γίνεται να του θέσω πχ 5 mails και όταν υπάρχουν λογαριασμοί να κάνει μόνο του εγγραφή?

Δημοσ.

Να ρωτησω κι εγω κατι που δεν εχω καταλαβει?στο other tools->register now εχει το register και το new account.

Καλά με το register δημιουργεί τα account(αν γινεται)

Με το new account τι κανει?(δεν το εχω δοκιμασει ακομα το προγραμμα ισως γι αυτο να μην καταλαβαινω)

Δημοσ.

Mia kali idea(sorry an ksanaipothike), einai na to eho anoikto to programma, mazi kai ta hxeia, alla na ksekinaei na kanei check gia free accounts p.x. apo tis 6 to proi kai meta, oste na min enohlo me ta hheia to vradi...

Δημοσ.
Αν δεν χτυπήσει το alarm πως θα ενοχλεί,δεν κατάλαβα.

To παλικάρι ενοεί να κοιμηθεί στις 1, να αφήσει ανοιχτά τα ηχεία και το πρόγραμμα να ξεκινήσει τον έλεγχο στις 6 το πρωί αντί για τώρα. Με σκοπό να μην ακουστεί τίποτα όλη νύχτα αλλά από τις 6 και μετά και παράλληλα να μην χρειαστεί να κάνει κάποια αλλαγή στις 6 (όπως πχ άναμμα ηχείων) :mrgreen:

Δημοσ.

MrTryANalyzer νομίζω και κάποιος άλλος είχε την ίδια ιδέα με σένα! Η εικόνα που παραθέτω δεν είναι από δική μου εγκατάσταση! Είναι η παρουσίαση του 'προγράμματος' σε εκείνα τα μέρη που κόβει βόλτες ο θείος στην Αμερική! ;)

maria4ea.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...