MrTryANalyzer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Καλό θα ήταν τα requests που θέλετε να τα ξανα-γράψετε δίοτι χάθηκα a little Γράφτε ο καθένας λίγο πιο κωδικοποιημένα για να τα κανω copy-paste στο αρχείο μου todo.. thnx
comfuzio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 pkoutsias gia to start up to ksero *apla na ksekinaei mazi me ta windows kai na einai minimized MrTryAnalyzer an kaneis ta parapano bale kai enan counter pou na leei posi ora trexoume tin efargomi kai na to emfanizei me mikro parathyraki pano apo to eikonidio sto sys tray
MrTryANalyzer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 MrTryAnalyzer an kaneis ta parapano bale kai enan counter pou na leei posi ora trexoume tin efargomi kai na to emfanizei me mikro parathyraki pano apo to eikonidio sto sys tray Giati auto pou xreiazetai ??
comfuzio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Giati auto pou xreiazetai ?? Leitourgika pouthena Apla gia na mporoume na upologizoume sto peripou pote tha ksana-dosoun free accounts
MrTryANalyzer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 De xreiazetai auto pou les - opote einai na dinoun accounts me ti kainourgia ekdosi pou etoimazo 8a ftiaxnetai automata mono tou account. Opote ... Get ready ! Alla 8elei i douleia h nea version opote 8a perimenete ..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Aπ'ότι θυμάμαι,το διάστημα μεταξύ μεσημεριού-απογεύματος δίνονται τα accounts. Το πιο αργά που θυμάμαι, ήταν χθες Σάββατο κατά τις 20:00.
comfuzio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Anamonh einai to ligotero pou mporoume na kanoume Na sou doso kana logo tis panathas na baleis mesa na omorfini?
gotchagr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Εξαιρετικό μπράβο σου! Εγώ τώρα το τρέχω χωρίς πρόβλημα σε : Windows XP Pro English με SP2 με full updates! Σ' ευχαριστώ!
JiKL Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Aπ'ότι θυμάμαι' date='το διάστημα μεταξύ μεσημεριού-απογεύματος δίνονται τα accounts.Το πιο αργά που θυμάμαι, ήταν χθες Σάββατο κατά τις 20:00.[/color'] To Πιο αργα που θυμαμαι ειναι 4+ το βραδυ ωρα ελλαδος
pisio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 MrTryANalyzer ta synxaritiria mou polly kalo to programma sou
tromeros dennis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 μια (auto)-Update-function θα ηταν πρακτηκη νομιζω!
MrTryANalyzer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Lete na valo kai kana paypal donate ????? Arxizo na to skeftomai me tosa requests
asmilon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 μια (auto)-Update-function θα ηταν πρακτηκη νομιζω! Δε νομιζω να ειναι εφικτο αν κρινουμε απο την φυση του προγραμματος. Μια λειτουργια auto update, απαιτει την χρηση καποιου κεντρικου server, ο οποιος ουτε υπαρχει (φαντασου οτι οι εκδοσεις γινονται download απο το Rapidshare το ιδιο) και ουτε πρεπει να υπαρχει (αν το παρει χαμπαρι το Rapidshare θα το κυνηγησει να το κλεισει - στην καλυτερη:?). Οποτε - τουλαχιστον προς το παρον - αυτη ειναι η καλυτερη λυση ;-)
pkoutsias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Εγώ άλλο request από το πρόγραμμα δεν έχω...(τώρα που εκμεταλεύεσαι το κενό που βρήκα)....Και δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από τον νέο μηχανισμό αυτόματης καταχώρησης που ετοιμάζεις ... (του χαρίζαν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια)...Όλα τα άλλα είναι δεύτερα κατά την γνώμη μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.