Προς το περιεχόμενο

RapidShare Free Account Check

MrTryANalyzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό θα ήταν τα requests που θέλετε να τα ξανα-γράψετε δίοτι χάθηκα a little :P

Γράφτε ο καθένας λίγο πιο κωδικοποιημένα για να τα κανω copy-paste στο αρχείο μου todo.. thnx

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pkoutsias gia to start up to ksero ;)

*apla na ksekinaei mazi me ta windows kai na einai minimized :D

MrTryAnalyzer an kaneis ta parapano bale kai enan counter pou na leei posi ora trexoume tin efargomi kai na to emfanizei me mikro parathyraki pano apo to eikonidio sto sys tray ;)

Δημοσ.

De xreiazetai auto pou les - opote einai na dinoun accounts me ti kainourgia ekdosi pou etoimazo 8a ftiaxnetai automata mono tou account.

Opote ...

Get ready ! :P Alla 8elei i douleia h nea version opote 8a perimenete .. :)

Δημοσ.

Aπ'ότι θυμάμαι,το διάστημα μεταξύ μεσημεριού-απογεύματος δίνονται τα accounts.

Το πιο αργά που θυμάμαι, ήταν χθες Σάββατο κατά τις 20:00.

Δημοσ.

Εξαιρετικό μπράβο σου!

Εγώ τώρα το τρέχω χωρίς πρόβλημα σε :

Windows XP Pro English με SP2 με full updates!

Σ' ευχαριστώ!

Δημοσ.
Aπ'ότι θυμάμαι' date='το διάστημα μεταξύ μεσημεριού-απογεύματος δίνονται τα accounts.

Το πιο αργά που θυμάμαι, ήταν χθες Σάββατο κατά τις 20:00.[/color']

To Πιο αργα που θυμαμαι ειναι 4+ το βραδυ ωρα ελλαδος :D

Δημοσ.
μια (auto)-Update-function θα ηταν πρακτηκη νομιζω!

Δε νομιζω να ειναι εφικτο αν κρινουμε απο την φυση του προγραμματος. Μια λειτουργια auto update, απαιτει την χρηση καποιου κεντρικου server, ο οποιος ουτε υπαρχει (φαντασου οτι οι εκδοσεις γινονται download απο το Rapidshare το ιδιο) και ουτε πρεπει να υπαρχει (αν το παρει χαμπαρι το Rapidshare θα το κυνηγησει να το κλεισει - στην καλυτερη:?).

Οποτε - τουλαχιστον προς το παρον - αυτη ειναι η καλυτερη λυση ;-)

Δημοσ.

Εγώ άλλο request από το πρόγραμμα δεν έχω...(τώρα που εκμεταλεύεσαι το κενό που βρήκα)....Και δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από τον νέο μηχανισμό αυτόματης καταχώρησης που ετοιμάζεις ... (του χαρίζαν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια)...Όλα τα άλλα είναι δεύτερα κατά την γνώμη μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...