pkoutsias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 by pkoutsias Γιαυτο που λες το σκεφτόμουν εχθές το βράδυ. Άκου λίγο τη thought μου now. Πες οτι το φτιάχνω να εκμεταλεύεται με τον τρόπο που λες. Το θέμα είναι' date=' οτι επειδή είναι public, πές οτι ένα μαλακισ**** πατήσει να πάρει 1000 accounts. 1000 αccounts απο ένα άτομο - μια ip ύποπτο - , φαντάσου 20 βλαμένα τώρα να πατήσουν το ίδιο που σου είπα παραπάνω. Καταστραφήκαμε! Μπορεί να φτιάξω μια private version και να την μοιράσω σε έμπιστα άτομα (όσο γίνεται έμπιστα δηλ.) [/quote'] Νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκιο... Αλλά μπορείς να βάλεις όριο 2-3-5 όσο δηλαδή πιστεύεις (ήδη υπάρχουν μαλακισμ**** που φτιάχνουν πολλά accounts). Καλύτερα να υπολογίσουμε το πόσο μπορεί να κατεβάσει μία 512 (το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών στην Ελλάδα έχει 512 dsl) σε 48 ώρες και γνωρίζοντας ότι το κάθε account έχει περιορισμό στο downloading να δούμε πόσους (θεωρητικά) λογαριασμούς μπορούμε να "τερματίσουμε" Πάντως το rapidshare θα θεωρεί τους Έλληνες λιγούρηδες! Πρέπει να είμαστε οι πρώτοι που κάνουμε register :-D:-D
MrTryANalyzer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Exo valei periorismo me xri 30 accounts. .
TT13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Συγχαρητήρια και ευχαριστώ για το πρόγραμμα, σήμερα το πρωί μόλις σκεφτόμουν "τι ωραία που θα ήταν να υπήρχε ένα προγραμματάκι για να τσεκάρει για free accounts" και νάτο! Πρέπει βέβαια να πω ότι αν ψάξεις στο google για "rapidshare free acount check" αυτό το thread είναι το πρώτο αποτέλεσμα που βγάζει (έτσι το βρήκα), οπότε δεν ξέρω για πόσο θα παραμείνει εντός ελληνικών συνόρων... Μια ερώτηση σε εσάς που το έχετε χρησιμοποιήσει για κάποιες μέρες: Υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που δίνει τα free accounts το rapidshare (πχ συνήθως το πρωί ή συνήθως το βράδυ) ή είναι εντελώς τυχαία; Η πλάκα είναι ότι τα 2 πρώτα free accounts μου τα βρήκα τυχαία πριν από μια εβδομάδα αλλά από τότε που ψάχνω ενεργά δεν τα έχω ξαναπετύχει!
Dark-Shadow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 a kai MrTryANalyzer metrane oi 2 meres alla mono otan katevaseis??? i metrane ke xoris na katevazeis katholou!!!
pkoutsias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Πρέπει βέβαια να πω ότι αν ψάξεις στο google για "rapidshare free acount check" αυτό το thread είναι το πρώτο αποτέλεσμα που βγάζει (έτσι το βρήκα)...... Αυτό ισχύει.... Κάτι πρέπει να κάνουμε...πχ να βγάλεις τον κωδικό από το forum και να το δίνεις μόνο με pm. Θα το περιορίσουμε λίγο έτσι...Γιατί στο rapidshare όταν καταλαβαίνουν ότι κάτι παίζεται το blockάρουν αμέσως!
MrTryANalyzer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 @Dark-Shadow Apo ti stigmi pou arxizeis na katevazeis arxizoun kai oi 2 meres pro8esmia @TT13 Thanks !
MrTryANalyzer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 @pkoutsias Kai na to blockarisoun 8a vre8ei allos tropos .. Tora gia ta passwords de xero ti na sou po - ego den exo xrono na stelno pm's etc.
TT13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δεν υπάρχει κάποια παρανομία έτσι κι αλλιώς... free accounts δίνουν, free accounts παίρνουμε, αν στα 3000 accounts πάρουν 100-200 Έλληνες δεν νομίζω ότι τους νοιάζει, διαφήμιση στο προϊόν τους θέλουν να κάνουν.
MrTryANalyzer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 @TT13 Yes . JuSt Free AcCOunTs :p :)
Dark-Shadow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 MrTryANalyzer na sou po mporo p.x na to afino meres ke molis vriskei keno acount na to ftiaxnei ke meta na ta apothikevei se log???
MrTryANalyzer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 H nea ekdosi pou tin exo ftiaxei , apla tin testaro now, 8a to exei .. pisteuo dld ..
pkoutsias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 H nea ekdosi pou tin exo ftiaxei , apla tin testaro now, 8a to exei .. pisteuo dld .. Θα βάλεις και OCR βρε θηρίο???
Dark-Shadow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 MrTryANalyzer les na tin anaevaseis ta mesanixta simera??? A kai an mporeis ekei pou les check every valto ke se sec!!!
comfuzio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 O MrTryAnalyzer mou eipe oti tha to bazei ligo pio arga giati eprepe na bgei kai ligo ekso Oli mera coding itan MrTryAnalyzer Thank you once more
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.