KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Παιδια ενιωσα ενα κυμα ανειπωτης χαρας να με πλημυριζει!! Κρατηθειτε ο Πανος Κιαμος,ο ογκολιθος,το τερας,ο γιγαντας,καλε τι γιγαντας,Τιτανας,Κυκλωπας,Πολυφημος,αυτος ο ενας της ελληνικης δισκογραφιας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγαζει νεο ΣιΝτι Και τα απιστευτα νεα συνεχιζονται Την ειδηση μου την ανακοινωσε η Πασχαλια,το αγαπημενο μελος αυτου του φορουμ,ο ανθρωπος που λατρευουν μικροι και μεγαλοι(κατι σαν τον ΑΓιο Βασιλη δηλαδη) διοτι....(και εδω καπου κρατηθηκα μην δακρυσω)... ΘΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΜΟ!!Ναι ειναι αληθεια,η Πασχαλια σε λιγο καιρο θα εχει το προμο του Πανου Κιαμου,του Πανου ολων των Ελληνων!!ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΜΑΣ!!
Forensick Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 θα φανω πολυ ασχετος αν σου πω οτι δεν τον ξερω...???
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 ΤΙΙΙΙΙ??? Αστειευσαι??? Δεν ξερεις τον Θεο? Τι Θεο λεω,κατι ανωτερο,τον ημιθεο ΠΑΝΟ ΚΙΑΜΟ???(Με ολα τα γραμματα κεφαλαια γιατι ειναι ο ΠΑΝΟΣ ΜΑΣ) Πιστευω οτι πρεπει ΑΜΕΣΩΣ να πας στο κοντινοτερο σου HMV(διοτι τα συνορα της Ελλαδιτσας μας ειναι πια μικρα για τον ΠΑΝΟ ΚΙΑΜΟ) και να παρεις ολη την δισκογραφια,σε κασετες βινιλια και σιντι ΚΑΙ ολα τα ντιβιντι,τις αφισες και αν βρεις και τα αγαπημενα -σε Ευρωπη και Αμερικη- κουκλακια Πανου Κιαμου
Icecut Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Ε,όχι και να μη ξέρετε τον Κιάμο!Ψάξτε σε κάνα γκούγκλη!Έχει και φαν κλάμπ ο άνθρωπος στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε...
mandate Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 κάνω τον αλέφα:ποιός είναι αυτός ,δε τον ξέρω το κύριο :-D :-D :-D :-D :-D , τι λέ ρε ,τίποτα τα κλείνω όλα.
PavelX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δεν ξερεις τον Θεο?Τι Θεο λεω' date='κατι ανωτερο,τον ημιθεο [b']ΠΑΝΟ ΚΙΑΜΟ[/b]??? Μόνο εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω τι ακριβώς εννοεί ή υπάρχουν και άλλοι ?? Θεός >> ημίθεος έτσι δεν είναι ?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Ναι, αλλά για τον Πάνο, δεν ισχύει. Κάνει και μια ζέστη.... γαμησέτα.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Χειροτερο Φιλε καλυτερα να σκοτωσεις βρεφος την ωρα που βιαζεις την λεχωνα μανα του παρα να μην ξερεις τον ΠΑΝΟ Βασικα ονομα επρεπε να πω,το επωνυμο εννοειται
mazda Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Παιδια ενιωσα ενα κυμα ανειπωτης χαρας να με πλημυριζει!! Κρατηθειτε ο Πανος Κιαμος' date='ο ογκολιθος,το τερας,ο γιγαντας,καλε τι γιγαντας,Τιτανας,Κυκλωπας,Πολυφημος,αυτος ο ενας της ελληνικης δισκογραφιας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγαζει νεο ΣιΝτι Και τα απιστευτα νεα συνεχιζονται Την ειδηση μου την ανακοινωσε η Πασχαλια,το αγαπημενο μελος αυτου του φορουμ,ο ανθρωπος που λατρευουν μικροι και μεγαλοι(κατι σαν τον ΑΓιο Βασιλη δηλαδη) διοτι....(και εδω καπου κρατηθηκα μην δακρυσω)... ΘΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΜΟ!!Ναι ειναι αληθεια,η Πασχαλια σε λιγο καιρο θα εχει το προμο του Πανου Κιαμου,του Πανου ολων των Ελληνων!!ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ [b']ΜΑΣ[/b]!! Ωπα ρε φιλε μου,δηλ τωρα αν καταλαβα εισαι τοσο χαρουμενος με τον --πως τον λενε ?-- Μπα πλακα κανεις..........
LL_NEO Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δεν κατάλαβα την ειρωνία για τον Πάνο Panos ownz ρε
mazda Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δεν κατάλαβα την ειρωνία για τον ΠάνοPanos ownz ρε Ζητω ταπεινα συγγνωμη απο την ομηγυρη αν προσβαλλα τον --πως τον λενε-- !
dkangel000039 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 εχω το promo του θεου οποιος το θελει 75ε προκαταβολη στο λογαριασμο μου και το σκευτομαι αν θα το στειλω τελικα...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 και η ζωή μου απέκτησε πια...ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ! ΥΓ. Τώρα συγγνώμη, αλλά thread είναι αυτό;
N1ghtW0lf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 σιγα ρε, για αλλον ενα μυξοσταρ κανετε ετσι? Σας βαρεσε η ζεστη φαινεται... Δεν παω καλυτερα να ακουσω το Ζαγοραιο να τραγουδαει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.