oykas2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα. Πως μπορώ να έχω μόνιμη εικόνα στο desktop? Δηλαδή να μην μπορεί κανένας να την αλλάξει. Θα προτιμούσα κάποια ρύθμιση σαν πρώτη λύση και ύστερα κάποιο προγραμματάκι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
admin.iekep Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 γινεται αλλα θελει εξευδικευμενες γνωσεις. (πειραζεις κατι στην registry των windows) και κλειδωνουν οι ιδιοτητες της οθονης. αφου βαλεις τον wallpaper που θες πας ΕΝΑΡΞΗ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ - REGEDIT ανοιγεις το HKEY_CURRENT_USER πας στο κομματι HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies φτιαχνεις νεο κλειδι με το ονομα System μετα πας στο κλειδι που λεγεται HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System και φτιαχνεις τιμη DWORD το παρακατω NoDispCPL με τιμη 1 το κλεινεις και πλεον κανεις δεν μπορει να μπει ιδιοτητες οθονης. Υ.Σ αλλα θελει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ.
oykas2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 OK φίλε μου, μόλις βρω ευκαιρία θα το δοκιμάσω. Σ'ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ.: Εννοείται με προσοχή η registry!
sarakinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Mporeis na pas enarksi....ektelesi...kai na grapseis gpedit.msc patas enter kai mpaineis stin dixeirisi ton policies tou pc...apo ekei mporeis na kaneis ta panta...kai afto pou thes...psakse ligo ekei kai tha to vreis
tempo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 σε εμένα δεν βρίσκει το αρχείο gpedit.msc είναι σίγουρα σωστό το όνομα?
admin.iekep Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 to arxeio auto yparxei mono sta WINXP PRO oxi sta HOME
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.