Προς το περιεχόμενο

Πώς ψωνίζετε όταν ψωνίζετε;

greekboy

Όταν θελετε να αγορασετε κατι , π.χ. 1 μπλουζα τι κανετε :  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Όταν θελετε να αγορασετε κατι , π.χ. 1 μπλουζα τι κανετε :

• Κανετε μια βολτα στα τριγυρω μαγαζια, ωστε να βρειτε την ωραιοτερη στην μικροτερη τιμη;
    • Μπαινετε σε καποιο μαγαζι και αν σας αρεσει την πηρατε, ανεξαρτητως κοστους;
    • Πατε σε συγκεκριμενο μαγαζι και αγοραζετε απο εκει γιατι εχετε εμπιστοσυνη και κανει καλυτερη τιμη;
    • Κατι αλλο; (αν κατι αλλο, γραψτε τι ακριβως!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bournazos Shoes!πεστο ελευθερα.

φιλε ουτε εκει εχει μεγαλα νουμερα.

αν ειναι να κανω παραγγελια και απο 100 να μου το χρεωσουν 200,παω καλυτερα χαραλα και παιρνω ντολτσε καμπανα.

Δημοσ.

αν ειναι να κανω παραγγελια και απο 100 να μου το χρεωσουν 200' date='παω καλυτερα χαραλα και παιρνω ντολτσε καμπανα.[/quote']

Ποιος είσαι ρε φίλε ??Ο BIGFOOT?

Δημοσ.

αν ειναι να κανω παραγγελια και απο 100 να μου το χρεωσουν 200' date='παω καλυτερα χαραλα και παιρνω ντολτσε καμπανα.[/quote']

και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω! Με την διαφορά οτι μερικά παπούτσια δεν μου μπένουν σε 47 και ψάνω για 48.... εκεί να δείς....!

Δημοσ.

τωρα καταλαβα,γιατι ο ξαδερφος της μανας μου,οποτε βρησκει 48 νουμερο,παιρνει 5 ζευγαρια!

αντε να ξαναβρει μετα ο ανθρωπος....

αυτο θα κανω και εγω απο δω και περα!

Δημοσ.

μισο.. το κανω και εδω paste γιατι το ειχα στειλει στον bouga pm...

απο οτι καταλαβαινω ενδιαφερει και αλλους...

bouga μη μασας απο big foot και τετοια που σου λενε... ολα μεγαλα τα εχουμε εμεις............. ετσι!!!!!!

εκει που γραφω παρακατω εχει μεχρι και 52 νουμερο.....

:evil: :evil: :evil:

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ ΔΕΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΑΧΑΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΜΟΔΙΤΙΚΑ.... ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ... ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΞ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ SITE ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΓΑΖΙΩΝ.... bigshoes.gr ειναι αυτο της θεμιστοκλεους και bigsize.gr ειναι αυτο στα πατησια... τιμες δεν ξερω για τα πατησια, σε αυτο τησ θεμιστοκλεους παιζουν απο100 εως 160.... π.χ. ενα παπουτσι μοκασινι για καθε μερα ειναι στα 125.... στα site που σου γραφω εχει και φωτογραφιες απο καθε παπουτσι... στο bigshoes εχει και τιμες...

και εγω 48 φοραω και εχω τραβηξει πολλα...

Δημοσ.
τωρα καταλαβα' date='γιατι ο ξαδερφος της μανας μου,οποτε βρησκει 48 νουμερο,παιρνει 5 ζευγαρια!

αντε να ξαναβρει μετα ο ανθρωπος....

αυτο θα κανω και εγω απο δω και περα![/quote']

ρε παιδια πειτε μου λιγο,γιατι υψος μιλαμε?

Δημοσ.

Εγώ είμαι 1,82 60 κιλά! καλα τα κιλά μην το ψάχνετε γιατί είναι τοσα λιγα, απλά πέρασα μια φάση, μεχρι 49 ειχα πάει... αλλα απο πόδια ποδάρες!!! :P

Δημοσ.

δεν ειναι και τοοοοοοσο λιγα...ειχα ενα φιλο,που τον ειχε παρατησει γκομενα λογω βαρους και πηρε αναποδες και ηταν 1.95 και 65 κιλα...

παντως σχετικα με τα ρουχα και τα παπουτσια ποτε δεν ειχα προβλημα..στο μεσο ορο και εγω οποτε,οτι μ`αρεσει...

Δημοσ.

Ελπίζω ο φίλος σου να μη πέρασε τα ιδια με εμένα, στο τσακ με προλαβανε πριν τον θάνατο... anyway βγήκα λίγο offtopic.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...