Προς το περιεχόμενο

Πώς ψωνίζετε όταν ψωνίζετε;

greekboy

Όταν θελετε να αγορασετε κατι , π.χ. 1 μπλουζα τι κανετε :  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Όταν θελετε να αγορασετε κατι , π.χ. 1 μπλουζα τι κανετε :

• Κανετε μια βολτα στα τριγυρω μαγαζια, ωστε να βρειτε την ωραιοτερη στην μικροτερη τιμη;
    • Μπαινετε σε καποιο μαγαζι και αν σας αρεσει την πηρατε, ανεξαρτητως κοστους;
    • Πατε σε συγκεκριμενο μαγαζι και αγοραζετε απο εκει γιατι εχετε εμπιστοσυνη και κανει καλυτερη τιμη;
    • Κατι αλλο; (αν κατι αλλο, γραψτε τι ακριβως!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλυτερα στειλε ενα Pm σε εναν moderator και ζητα του να φταιξει μια τετοια δημοσκοπηση με αυτα τα στοιχεια και αυτος θα σου την φτιαξει.....

εγω παντως κανω το Β...αλλα οχι παντα

• Super Moderators
Δημοσ.

Η παρούσα δημοσκόπηση (αυτο)προτάθηκε από το μέλος electroasd.

Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από μία απαντήσεις.

Οι επιλογές σας θα είναι ορατές στα λοιπά μέλη.

Αρχικό κείμενο:

Όταν θελετε να αγορασετε κατι , π.χ. 1 μπλουζα τι κανετε :

Α)Κανετε μια βολτα στα τριγυρο μαγαζια , ωστε να βρειτε την ωραιοτερη στην μικροτερη τιμη ?

Β)Μπαινετε σε καποιο μαγαζι και αν σας αρεσει την πηρατε , ανεξαρτητου κοστους ?

Γ)Πατε παντα σε συγκεκριμενο μαγαζι και αγοραζεται απο εκει γιατι του εχετε εμπιστοσυνη και σας κανει καλυτερη τιμη ?

Δ)Κατι αλλο ? (αν κατι αλλο , γραψτε τι ακριβως!)

Σας παρακλαω απαντηστε με Α , Β , Γ , Δ και αποκατω γραψτε το σχολιο σας , εαν θελετε!!!

Ευχαριστω!!!!:smile:

Δημοσ.

Εγώ αν βρω κάτι που μ'αρέσει θα το πάρω ανεξαρτήτως τιμής χωρίς να αλλάξω γνώμη και να πάρω κάτι παρόμοιο αλλά όχι τόσο καλό (εντάξει δε λέμε να είναι και αστρονομικό ποσό :mrgreen: )

Ειδάλλως θα συνεχίσω τη βόλτα στα μαγαζιά μέχρι να βρω αυτό που μου αρέσει..

Δημοσ.

εγω δεν μπορω να βρω παπουτσι στο νουμερο μου (47-48 ) γαμω το κερατο μου.

στηλτε κανα ποστ ρε παιδια με καταστηματα με καλα παπουτσια (τιμες δεν με ενδιαφερουν,αρκει να βρω),γιατι τα εχω παρει στο κρανιο.

ολοι μου λενε μεχρι 45 το πολυ (σπανιο και αυτο) 46 νουμερο.τι πραματα ειναι αυτα?

για κανα παντελονι και πουκαμισακι σινιε,παω σε εναν παππου στην μακρυγιαννη στο μοσχατο.καλες τιμες (γυρω στα 30-40 ευρω καλο παντελονι σε διαφορα σχεδια και χρωματα τζαμι! και 10-40 ευρω πολυ καλα πουκαμισα,σοβαρα,σε μεγαλη ποικιλια),καλη εξυπηρετηση,μεγαλα νουμερα για οποιον μπουλη ενδιαφερετε,και μπουφανακια θερινα-χειμερινα,ποιοτηκα και σε απαιχτες τιμες.

το μαγαζακι ειναι απεναντι απο την εκκλησια μεταμορφωσης,διπλα στο ζαχαροπλαστιο!

Edit:εμενα παντα αν παρω πχ 2 παντελονια με 70 ευρω και τα 2,μου τα αφηνει 65,και αν παρω και ενα πουκαμισο μαζι,απο 30 μου το αφηνει ακομα και 10-15.

Δημοσ.

Bouga, μου θύμισες ένα φίλο που είμασταν μαζί σε μια ομάδα ποδοσφαίρου, οταν προσπαθούσε η ομάδα να του πάρει ποδοσφαιρικό παπούτσι no 47 έπεφτε πολύ γέλιο. Ηταν κάτι σαν τον κραούτς ένα πράγμα, αλλά πιστεύω καλύτερος :-).

Δημοσ.
Bouga, μου θύμισες ένα φίλο που είμασταν μαζί σε μια ομάδα ποδοσφαίρου, οταν προσπαθούσε η ομάδα να του πάρει ποδοσφαιρικό παπούτσι no 47 έπεφτε πολύ γέλιο. Ηταν κάτι σαν τον κραούτς ένα πράγμα, αλλά πιστεύω καλύτερος :-).

το βραδι βγαινεις αναφερομενος στον βαιμακη.

δεν ειναι για γελια.ειναι πολυ σοβαρη η κατασταση φιλε μου.

Δημοσ.
το βραδι βγαινεις αναφερομενος στον βαιμακη.

δεν ειναι για γελια.ειναι πολυ σοβαρη η κατασταση φιλε μου.

Ωωωωωχ, δε θα τη γλυτώσω τη 15άρα...

Δημοσ.

Bouga για τι παπουτσια μιλας? για αθλητικα ή οχι; Αν οχι αθλητικα θα σου πω που θα πας. Ενας φιλος μου εχει το ιδιο προβλημα!!! θα τον ρωτησω!

Δημοσ.
Bouga για τι παπουτσια μιλας? για αθλητικα ή οχι; Αν οχι αθλητικα θα σου πω που θα πας. Ενας φιλος μου εχει το ιδιο προβλημα!!! θα τον ρωτησω!

περιμενω φιλε,γιατι αυτα που πηρα περυσι(εψαξα 3 μηνες να βρω παπουτσι Ν47 που να μ'αρεσει),εχουν σκιστει,και σε λιγο θα βγουν τα δαχτυλα εξω!στηλε πμ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον Bougas βρηκα των φιλο μου και τον ρωτησα!!!Λοιπον επειδη φοραγε και αυτος 47 νουμερο , πηγε στο μαγαζι , ειδε ποιο του αρεσε και το παρειγγηλε.Απλα δεν ξερω αν μπορω να πω το ονομα δημοσια!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...