georgepre10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 ψάχνω ένα eshop που να μην έχει έξοδα αποστολής ή και να έχει να είναι λίγο και να είναι σε συσκευασία 50 - 100dvd σε συμφέρουσα τιμή. Δεν με ενδιαφέρει να είναι μάρκα αρκεί να κάνουν την δουλειά τους.
blackwar Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δεν σου προτείνω να πάρεις ότι μάρκα νʼ ναι, αρκεί να γράφεται, και να αναπαυτείς νομίζοντας πως στα δεδομένα σου είναι καλά "εξασφαλισμένα"… http://www.cdmarket.gr και πάρε 50αδα cakebox That's (Taiyo Yuden). Προσωπικά έχω ψωνίσει 2 φόρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο κατάστημα, και έχει τις φθηνότερες τιμές στα Taiyo Yuden από αλλά e-shop… Και για παραγγελίες άνω των 50€ έχει δωρεάν έξοδα αποστολής.
e-tic Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Υπάρχει και η disk impex που έχει πιο καλές τιμές. Κάνει και αποστολές αλλά δεν ξέρω αν και πόσο χρεώνεσαι για αυτό.
kallair Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 den simferoun oi apostoles apo diskimpex apo oti thimamai ektos k an kaneis paragkelia megales posotites. exoun akriva metaforika. i diskimpex einai o official eisagogeas twn taiyo yuden. ego pigaino apo kei k ta pairno. se sxesi me oso ta poulane ston peiraia i sto eshop glitono kapou sto 30% kai vale.
antreaslam Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 h grammi.gr, εχει τα 100 taiyo yuden περιπου 25 ευρω,δεν ξερω απο μεταφορικα,γιατι παω εκει κ τα παιρνω....
kage Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 i diskimpex einai o official eisagogeas twn taiyo yuden. ego pigaino apo kei k ta pairno. se sxesi me oso ta poulane ston peiraia i sto eshop glitono kapou sto 30% kai vale. k na fantasteis einai konta m k thn ema8a apo ena paidi apo glufada...perasa apo kei k eida mono terasties koutes ap exw k lew den 8a poulane lianikh...k efyga:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.