Trapper Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Επειδή μάλλον κάτι περίεργο έγινε και δεν φαίνεται το μήνυμά μου, το ξαναγράφω από την αρχή. Χρησιμοποιώ το CuteFTP Pro (νομίζω το 7) για να ανεβάσω κάποια αρχεία σε έναν server. Ο αριθμός τους είναι πρπ 4.000 και το μέγεθός τους κοντά στα 6 giga. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως με το πενιχρό 128 upload μου ότι αυτό θέλει αρκετή υπομονή. Είπα βέβαια να την δείξω και μέχρι χθες είχα ανεβάσει πρπ 3 γίγα. Για κάποιον λόγο όμως έπρεπε να κλείσω το πρόγραμμα και να επανεκκινήσω το σύστημα. Οταν το ξαναάνοιξα δεν μου συνέχισε από εκεί που είχε μείνει αλλά μου εμφάνισε το μήνυμα αν θέλω τα αρχεία που έχω ήδη ανεβάσει να αντικατασταθούν από τα ίδια... Αν πατίσω όχι μου τα κάνει όλα skip και δεν ανεβάζει τίποτα. Ξέρετε λοιπόν με πιο τρόπο μπορώ να «συγχρονίσω» αυτό, ή έστω κάποιο άλλο πρόγραμμα, με ό,τι έχει ανέβει μέχρι τώρα στον server ώστε να συνεχίσω τη δουλειά από εκεί που είχα μείνει και όχι πάλι από την αρχή; Να σημειώσω πως ο server στο welcome message του μου λέει πως this server can resume uploads.
Trapper Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Τελικά δεν ξέρει κανείς κάποιον τρόπο μπας και γλιτώσουμε το αγγούρι;
Costinio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 το filezilla κάνει resume πάντως, δοκίμασέ το.
Trapper Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Τελικά μετά από αρκετό ζόρισμα κατάφερα να βρω τη λύση. Θα την ποστάρω εδώ σε περίπτωση που κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα. Στο queue window σβήνετε όλους τους φακέλους που έχετε βάλει για να γίνουν upload. Μετά πηγαίνετε tools -> global options -> transfer -> smart overwrite -> και βάζετε στο for matching files -> resume. To ίδιο κάνετε και για το prompt timeout action. Μετά επανεκινήτε το πρόγραμμα, ξαναβάζετε όλους τους φακέλους που έχετε για upload στο queue, πατάτε transfer all και είστε μία χαρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.