Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Αλλη μια βοηθεια Παρακαλω!!!! Ειμαι στον Κακο με τα Καλοδια στο Καζανκσταν και δεν μπορω να τον νικησω!!! Τον Βαζο αναμεσα στις 2 Κολονες και χανει πολυ ενεργεια αλλα δεν την χανει ολη την ενεργεια με αποτελεσμα να μην μπορω να τον νικησω!!! Καποια βοηθεια μπορει κανεις?
tsakonas Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 klasika oloi ekei kollane....prepei na enwseis oles tis bales na kanoun kuklwma grhgora kai meta na to strimwkseis sth gwnia kai pethenei...de thimamai an kateveneis katw kai ton karfwneis ...
tsakonas Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 exo ena p4 1800 το game θα παιξει;;;;; nai to ekana install se pc me P4 1500!!!! k vga nvidia ti4600 ...... k pezei sto low mia xara.... an exeis 512 mnhmh k metria vga tha peksei...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 klasika oloi ekei kollane....prepei na enwseis oles tis bales na kanoun kuklwma grhgora kai meta na to strimwkseis sth gwnia kai pethenei...de thimamai an kateveneis katw kai ton karfwneis ... Tsakona εισαι Κορυφη!!! Δεν μου λες πως τα ενωνω ολα μαζι?Πεταω <<ρευμα>> εκει αλλα τιποτα!!!!
tsakonas Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 an petas sunexeia reuma i bala sikwnete k paei pisw kai pernaei to reuma an to kaneis kai stis 4 tote prolaveneis na ton kapseis...exeis polu ligo xrono opote prepei na ksekinhseis ti diadikasia prin emfanistei gia na prolaveis me to pou vgei na xeis mia duo to polu bales na energopoihseis...
Voorhees Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Να πω παιδιά πως αν κάποιος το θέλει αλλά δεν θέλει να το αγοράσει ας μου στείλει ένα pm να μου δώσει τα στοιχεία του να του το στείλω έτσι τζάμπα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε .
ultralisk Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Αλλη μια βοηθεια Παρακαλω!!!!Ειμαι στον Κακο με τα Καλοδια στο Καζανκσταν και δεν μπορω να τον νικησω!!! Τον Βαζο αναμεσα στις 2 Κολονες και χανει πολυ ενεργεια αλλα δεν την χανει ολη την ενεργεια με αποτελεσμα να μην μπορω να τον νικησω!!! Καποια βοηθεια μπορει κανεις? oso ton psineis stis gonies prepei na pas kai na katevaseis 4 diakoptes...apo kokkino lampaki ginetai prasino....meta me to oplo sproxneis tis mpales pou exoun eleutherothei grigora oste na ftiakseis kikloma....molis ta katafereis afineis to mixanima GRIGORA kai pianeis me ton gantzo to kommati pano apo to kefali sou...an argiseis prepei na ksanaftiakseis to kikloma
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Ευχαριστω πολυ!!! Ειχα ξεχασει τους διακοπτες!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Ρε παιδια εχεις κανεις κανεναν κωδικο ωστε να εχεις παντα ενεργεια?Εχω κολησει στο φιδι και δεν εχω καμια εξτρα βοηθεια και χανω με την πρωτη!!!
ultralisk Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Ρε παιδια εχεις κανεις κανεναν κωδικο ωστε να εχεις παντα ενεργεια?Εχω κολησει στο φιδι και δεν εχω καμια εξτρα βοηθεια και χανω με την πρωτη!!! me ligi prosoxi mporeis na to peraseis xoris na xaseis kammia fora....parakolouthise tis kiniseis tou
stelini Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Eρωτηση τι πρεπει να κανουμε για να νικησουμε το φιδι? Κατεβαζω τους μοχλους αλλα τιποτα δεν το πετυχαινουν.Χτυπαω και την καμπανα. thanks!!!!!!
Eagle_IIz Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 paidia exo ftasi sto telos kai exo kolisi me to palioteras sto 08 - Bolivia - The Looking Glass pos sto kalo to pernas????
piii Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Eρωτηση τι πρεπει να κανουμε για να νικησουμε το φιδι?Κατεβαζω τους μοχλους αλλα τιποτα δεν το πετυχαινουν.Χτυπαω και την καμπανα. thanks!!!!!! Πυροβολάς την καμπάνα αρκετές φορές και το φίδι χάνει την προσοχη απο πάνω σου και την ρίχνει στην καμπάνα.Αστραπιαία πρέπει να χρησιμοποιήσεις το grappling hook στο μοχλό και να κατεβάσεις το κλούβί το οποίο άν το κάνεις στην ώρα που πρέπει θα πρωσγειωθεί στο κεφάλι του τέρατος και συγχρόνως το φίδι απο την τρέλα του θα διαλύσει την καμπάνα. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία και για τις υπόλοιπες καμπάνες και καθάρισες.... Ελπίζω να βοήθησα.
piii Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 paidia exo ftasi sto telos kai exo kolisi me to palioteras sto 08 - Bolivia - The Looking Glass pos sto kalo to pernas???? Χρησιμοποιείς το σπαθί πάνω στο τέρας πηγαίνωντας σχετικά κοντά του. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτά που πετάει όσο το κάνεις αυτό.Εάν το πετύχεις 3-4 φορές περίπου το τέρας "προσγειώνεται" και απο μέσα του εμφανίζεται η amanda. Πάς κοντά και πατώντας το action E θα της "μπίξει" το σπαθί χάνωντας λίγο ενέργεια.Οταν τον τέρας ξανασηκώνεται ανακτά την ενέργεια του αλλά μέχρι ένα σημείο όχι την πλήρη. Επαναλλαμβάνωντας τη διαδικασία θα καταφέρεις να το καθαρίσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.