tsakonas Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 An kollhsete pouthena pantws rwthste emena[/b']. O K ! ! !
MariaTs. Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 firewalker ευχαριστούμε! Αλλά είναι τόσο προβλέψιμες οι κινήσεις και οι γρίφοι...
greekboy Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 ego den to exo teliosei akoma alla exo kolisei mou aresei para poly....kai eksalou den me noizei pou krataei ligo....molis teliosei auto o "theios" tha mou exei ferei kanena allo pio kainourgio:)
firewalker Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Εμένα μου αρέσουν τα παιχνίδια που έχουν μία σχετικά γρήγορη ροή. Όσο για τους γρίφους πιστεύω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με τα υπόλοιπα. Απλώς πριν για να ανοίξει μία πόρτα έπρεπε να γυρίσεις τους διπλάσιους διακόπτες. Την λύση την έβρισκες το ίδιο εύκολα πιστεύω. Α, η Lara ήταν άσχημη σαν πιτσιρίκι….
RoadHog Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Ήρθε σήμερα απο το Play.com το παιχνίδι αλλά η συσκευασία του ήταν ανοιγμένη. Θα ήθελα αν γίνεται κάποιος που το έχει πάρει αυθεντικό να μου πει αν εκτός απο το βιβλιαράκι και το dvd περιέχει τίποτα άλλο η συσκευασία.
greekboy Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 εισουν ο πρεωτος που το αγγιξε?λεω μπορει να το ειδε καποιος αλλος στο σπιτι σου και να ηθελε να δει τι εχει μέσα
RoadHog Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Απο το ταχυδρομείο το παρέλαβα και η χάρτινη συσκευασία του Play ήταν κλειστή. Το πρόβλημα εκτός του οτι είναι ανοικτό και μπορεί να λείπει τίποτα, είναι και οτι οι πρώτες 5 σελίδες του manual είναι σχισμένες οριζόντια.
tornado Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 λιγη βοηθεια στον αοματο.... Ποια καρτα γραφικων προτειενεται να παρω για να παιζω το legend χωρις προβληματα?? Διαθετω μεχρι 200 ευρα.... ποια ειναι η καλυτερη προταση?? Σημειωτεον οτι θα στησω τωρα το πισι και θελω να ειναι οσο το καλυτερο δυνατον στημενο.... ευχαριστω
littlelouievegos Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 λιγη βοηθεια στον αοματο.... Ποια καρτα γραφικων προτειενεται να παρω για να παιζω το legend χωρις προβληματα?? Διαθετω μεχρι 200 ευρα.... ποια ειναι η καλυτερη προταση?? Σημειωτεον οτι θα στησω τωρα το πισι και θελω να ειναι οσο το καλυτερο δυνατον στημενο.... ευχαριστω Σε αυτη την κατηγορια μιλωντας παντα για PCIx 7600GT..
mandipl Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 ego kai me 6600 gt to paizo thaymasia pantos . alla kal;ytera gia to mellon na exeis mia kaliteri karta an eisai maniakos gamer
icedale Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Ωραίο το game, αλλά για κάποιο λόγο μου πετάει μπλέ οθόνες( σκέτο μπλε, τίποτα άλλο, ούτε καν ενα μήνυμα λάθους για να καταραστείς μια συσκευή). Ειδικά σήμερα, δε μπορούσα να περάσω εναν αρχηγό για αυτό το λόγο. Ολο restart έκανα. Σαφής βελτίωση σε σχέση με το Angel Of Darkness(στο οποίο δεν είχα καταφέρει να περάσω το πρώτο επίπεδο, αλλά δε το φωνάζουμε)
nonamegr Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Στην πίστα Peru κόλλησα στο σημείο που πέφτει το έδαφος. 'Εχω βρει βοήθεια για το Xbox (on the Xbox version, they are Left Stick Up, A, Y). Στην έκδοση για Pc είναι πάνω βελάκι, πάνω βελάκι & μετά τι πρέπει να πατήσω για να μην πέσει στο γκρεμό?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Χρονια πολλα σε ολους και Χριστος Ανεστη! Μπορει καποιος να με βοηθησει? Ειμαι στο Καζανκσταν και εχω περασει στο δευτερο στρατοπεδο που ειμαι πανω σε μια σκοπια και εχει ή ενα κατηφορικο ξυλο η ενα σκοινι για να κατεβεις! Μετα που παω? Εχω Κολησει ασχημα!!!
ultralisk Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Χρονια πολλα σε ολους και Χριστος Ανεστη! Μπορει καποιος να με βοηθησει? Ειμαι στο Καζανκσταν και εχω περασει στο δευτερο στρατοπεδο που ειμαι πανω σε μια σκοπια και εχει ή ενα κατηφορικο ξυλο η ενα σκοινι για να κατεβεις! Μετα που παω? Εχω Κολησει ασχημα!!! mpaineis se mia apothiki kai eleutheroneis 2 tipous
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 mpaineis se mia apothiki kai eleutheroneis 2 tipous Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.