Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider 'The Legend'

axinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
re paidia eimai sin pista 06 - England - King Arthur's Tomb ala epidi den polikatalabeno ta agglika tou odigou stratigikis pos sto kalo bgeni

an eleges kai pou peripou kai se ti exeis kollhsei isws mporousa na voh8hsw!!:)

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

afto pou les einai prin tin pista 6.einai to telos tis pistas 5.prepei na katafereis na enwseis oles tis megales bales gia na enwthoun ta reumata,meta na kateveis apto mhxanhma kai na petakseis to gantzo sou na pareis to spathi.

Δημοσ.

Έχοντας δει μόλις 5 λεπτά παιχνιδιού, έχω μείνει έκπληκτος από το οπτικό αποτέλεσμα του τίτλου. Τρομάζω και μόνο στην ιδέα ότι το next gen mode θα είναι ακόμα καλύτερο. Με το σύστημα της υπογραφή μου με 1280x1024 και με όλα στο οn τα πάντα πάνε άψογα (μέχρι ώρας).

Όντας χρήστης του nod32 και έχοντας διαβάσει τα ορισμένα προβλήμα στο παρόν topic το απενεργοποίησα κατα την εγκατάσταση και δεν μου παρουσίασε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δημοσ.

Τι να πω; Το Angel of Darkness με είχε ψιλοαπογοητεύσει αλλα΄εδώ μιλάμε για κορυφαία δουλειά! Ο τίτλος αναγεννήθηκε!

Απίστευτα γραφικά, Δράση όση πρέπει και όπου πρέπει, Τέλειος χειρισμός, Κλασικοί Tomb Raider γρίφοι, όλα τέλεια. Μέσα σε δύο μέρες είμαι ήδη στο King Arthur's Tomb με χαλαρό Gaming...

Όσοι δεν το έχετε παίξει τρέξτε!

Δημοσ.

paidia epidi ego de exo mathei na paizo paixnidia... to tomd raider legend m'arese kai arxisa na to paizo...

ego kolisei omos sto level 2, ekei pou eisai mesa se nero, se mia megali aithousa kai gyro-gyro 4 mple lampes!

pao stis lampes, patao E kai kati kanoun oles.

pou prepei na pao meta? se mia trypa pou exei sto toixo de mporei na mpei giati "fysaei" nero....

Δημοσ.

Πρέπει να τραβήξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς τους κρυστάλλους αυτούς... Αν αργήσεις ο πρώτος που τράβηξες επανέρχεται στη θέση του και πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή...

ΤΡάβα τον πρώτο και μετά όσο πιο γρήγορα μπορείς δεύτερο, τρίτο και τέταρτο! Και θα δεις τι θα γίνει! :D

Δημοσ.

thanks senios4

tora kolisa allou....

afou peraso ena ktirio apenanti me mia mixani, ftaso se mia aithousa me ypologistes kai tous skotoso olous, meta pou pao?

an den exeis mathei na paizeis paixnidia, kolas sta apla pragmata e?

Δημοσ.
Τι να πω; Το Angel of Darkness με είχε ψιλοαπογοητεύσει αλλα΄εδώ μιλάμε για κορυφαία δουλειά! Ο τίτλος αναγεννήθηκε!

Απίστευτα γραφικά' date=' Δράση όση πρέπει και όπου πρέπει, Τέλειος χειρισμός, Κλασικοί Tomb Raider γρίφοι, όλα τέλεια. Μέσα σε δύο μέρες είμαι ήδη στο King Arthur's Tomb με χαλαρό Gaming...

Όσοι δεν το έχετε παίξει τρέξτε![/quote']

Το φερνει ο θειος αλλα ακομα ειναι μακρυα! :(

Δημοσ.
thanks senios4

tora kolisa allou....

afou peraso ena ktirio apenanti me mia mixani' date=' ftaso se mia aithousa me ypologistes kai tous skotoso olous, meta pou pao?

an den exeis mathei na paizeis paixnidia, kolas sta apla pragmata e?[/quote']

afoy prwta me to gantzo trabikseis pros to meros soy to terastio videowall meta me to oplo pyrobolas ta syrmata poy to kratane

Δημοσ.

παιδια βοηθεια στο west afrika στο 34% του παιχνιδιου περιπου.εκει που πας να κρεμαστεις απο τα σιδερα πεφτει και ενας βραχος και δεν εχει δυναμη να κρατηθει η καρ....... και πεφτει κατω.πως βγαινει αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...