Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider 'The Legend'

axinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια στην αρχη με την τιγρη και τρεις θεσεις που εχει και οταν πατας επανω κουνιεται μια πορτα.πως το περναω αυτο?εχω φαει τρεις ωρες?βοηθεια!!!!!!1

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pare to kouti pou kounietai(me to kranio mesa) kai balto sth mia thesi. Meta kato sta nera exei alla dyo kai kati pou tha to xrhsimopoihseis os trampala. pas kai bazeis to 1 kouti sthn trampala kai pas me thn lara kai phdas pano sthn allh akrh kai sou petaei to kouti pano. ksana to idio kai me to allo kai tora exeis alla dyo koutia gia na baleis stis theseis kai na sou anoiksei h porta.

Δημοσ.
Otan kano scan to pexnidi me to antivirus mou leei oti exi io.Kseri kanis an ine pragmatika ios ?

δεν εχει ιο το παιχνιδι,αλλα το κρακ του:wink:

ΥΓ.δεν ξερω αν αναφερθηκε παραπανο,και βαριεμαι να διαβασω.

πολυ mission impossible δεν εχει το βιντεο στην αρχη του παιχνιδιου?

λαρα-τομ κρουζ!

μου θυμηζει νεβαδα στο mission impossible,εκει που σκαρφαλωνει απο τοιχο σε τοιχο,μιλωντας με την ενδοεπικοινωνια του!

Δημοσ.
παιδια αν ειναι κανισ απο χανια(ή εστω απο κρήτη) pm plzzzzzz!!!:wink:

μη μου πεις οτι θες να ερθει καποιος σπιτι σου,να σου περασει τη βολιβια?

Δημοσ.

Το τερμάτισα και εγώ εχθές, με δυσκόλεψε λίγο το τελευταίο τερατάκι λόγο του ότι δεν είχα κανένα medi pack. το έβγαλα όμως χωρίς να χάσω καθόλου ενέργεια.

δύο πράγματα δεν μου άρεσαν στο παιχνίδι.

1. παραήταν μικρό!! (πρώτη φορά τερματίζω Tomb Raider τόσο γρήγορα και χωρίς cheats. απ'την άλλη οι γρίφοι ήταν γελοίοι)

2.Αυτό που θεωρό σοβαρότατο μειονέκτημα είναι το ότι άλλαξαν την Ιστορία της Λάρα. υποτίθετε ότι οι γονείς τις και οι δύο είχαν πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα, τώρα τα παρουσιάζει εντελώς διαφορετικά...

Αυτά που μου άρεσαν:

1. Το Φόρεμα της Λάρα στη δεύτερη πίστα all the money :P

2. Οι παρεμβάσεις του Zip πολλές φορές έβγαζαν γέλιο και είναι κάτι που δένει τέλεια με την όλη Ιστορία.

3. Έχει πολύ γρήγορο loading

4. Αν και μικρό, πολύ καλό σε πλοκή

5. πολύ καλά phisics, καμία σχέση με τους προκατόχους του, και πολύ καλά γραφικά. με την 9800pro τρέχει τέλεια!

Πάντως το Tomb Raider που θα μου μείνει εξέχαστο είναι το 2. είναι το μόνο παιχνίδι που έχω αγοράσει original στη ζωή μου.και το είχα πληρώσει 15000δρχ.

απο κει και μετά κόλησα... ;)

Δημοσ.

simfono kai go to kalitero itan to 2 to opoio to eixa paixei sto psx kai meta vevea agorasa kai to 1 to opoio den to eixa termatisei giati eixa kolisei se kati palio karxaries. akoma tous thimame tous rimadiasmenous! tespa afto de to vrika akoma ala pou tha mou paei kapou tha to petixo. to vrika mono gia ps2 ala protimo na to paixo sto pc mipos do kalitera grafika!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...