Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider 'The Legend'

axinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το καλητερο tomb raider μαγκες,ηταν το 2.συμφωνητε?

Kαι το 2 και το 4, τα καλύτερα για μένα μακράν!

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

symfwnw ontws to 2 htan to kalytero!! alla den 8a xehasw poses wres perasa me to 1,tote pou den eixa mpei sto nohma twn paixnidiwn "Tomb Raider".Trela xenyxtia milame paides!!:)

Δημοσ.

Ναι θυμαμαι και εγω τα πρωτα Tomb Raider, αλλά γενικα νομιζω η ολη σειρά παραήταν εμπορική χωρίς κάτι το σπουδαίο. Τωρα "εφερα" το καινούριο να το τσεκάρει ένας φίλος που ασχολείται με τη σειρά, να δουμε τί θα μου πει. Εγω δεν νομίζω να ασχοληθώ καθόλου! :P

Δημοσ.
symfwnw ontws to 2 htan to kalytero!! alla den 8a xehasw poses wres perasa me to 1,tote pou den eixa mpei sto nohma twn paixnidiwn "Tomb Raider".Trela xenyxtia milame paides!!:)

Εγώ με το 2 να δείς ξενύχτια....(το 1 το έπαιξα μετά).

Όντως το 2 ήταν το καλύτερο

Δημοσ.

το 2 ήταν το κόλλημα...

μετά το 4...το τρία το έπαιξα μόνο με κωδικούς :whistle:

μετά το 1 και μετά το 5

άντε να δούμε το 6 τώρα...

(που είναι το :whistle: οεο;)

Δημοσ.

Είναι όντως τόσο μικρό ρε παιδιά?Γιατί μόλις κατέβασα το demo στο 360 και έπαθα ζημιά με τα γραφικά.Αλλά σκέφτομαι τα 70 που κοστίζει στο 360 και αν είναι τόσο μικρό δεν αξίζει..Όταν λέμε 6 ώρες ενοούμε με τη λύση δίπλα η χωρίς καμιά βοήθεια?Γιατί για 6 ώρες gaming δεν τα σπρώχνω όσο σούπερ και να είναι τα γραφικά..

Δημοσ.

paidia prosoxi!termarisa to paixnidi (pososto oloklirosis 86% bebaia...) kai meta ekana load ena save pou eixa kanei ego peripou sto 14% (oxi cheakpoint save diko mou)afou epaiksa ligo girisa pali sto main menou kai pleon den emfanizei tipota apo osa eixa ksekleidosei mexri to 86%.mono osa eixa ksekleidosei mexri to 14%...!friki...

Δημοσ.

ti na po re paidia, to exo original, kai mia mou kanei CRC error, mia mou kanei missing file, exo xenerosei :/

kai to file monitor tou nod32 ekana disable, meta ekleisa to nod32 teleios, alla kai pali tipota....

Δημοσ.

to epaixsa kai ego xtes eimai akoma stin arxi arketa kalo mou fanike kai veltiomeno apo to teleutaio tombraider pou eixa paixsei (TB4) alla apo oti blepo to exoun girisei pio poli sto action kai paratisan ligo to adventure pragma pou mou arese

Δημοσ.

οντως ρε γμτ κι εγω το τελειωσα. καμια σχέση... σε σύγκριση με το tomb 2 πχ η διάρκεια ούτε το 1/5 φτάνει

και ελαχιστους γριφους..

Δημοσ.

Τόσο μικρό είναι ρε παιδιά αυτό το παιχνίδι;Καλά και εγώ εως τώρα που έχω παίξει δεν είχει τίποτα το ιδιαίτερο σε γρίφο πολύ απλό

Δημοσ.

Eidos Interactive has released the first patch (16MB) for Tomb Raider: Legend, bringing this newly released third-person action adventure sequel by Crystal Dynamics to version 1.1. The patch addresses performance problems, stability issues and controller problems, but does not yet completely activate the promised Next-Gen content.

http://www.tombraiderchronicles.com/tr7/updates.html

Δημοσ.

είμαι στο σημείο που βγαίνει απο το τάφο του βασιλιά αρθούρου και εμφανίζετε το τέρας στα νερά. πως το βγάζω απ'τη μέση??

κάτι πρέπει να κάνω με τα κλουβιά και τις καμπάνες, τι ακριβως??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...