Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider 'The Legend'

axinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε Celeron 2.4 512RAM με ATI 9550 256 RAM πάει μια χαρά στα 1024χ768 χωρις ΑΑ και next gen.

Στα γραφεία της Jacuzza εκεί που έχει ένα μεγάλο video wall που έχει μια μεταλλική επιφάνεια για να πιάσω το σχοινί τι κάνω????

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Διάβασα ότι το παιχνίδι έχει διάρκεια περί τις 6 ώρες......... Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο

Όντως η διάρκεια του είναι πολύ μικρή... κρίμα γιατί τα παιχνίδια της σειράς μας είχαν συνηθίσει σε πάνω απο 20 ώρες καθαρού gameplay

Δημοσ.

ontws re gmt einai pio mikro akoma kai apo to AOD!! an synexisei ston idio ry8mo teleiwnei polu polu grhgora!! krima gia thn tosh anamonh kai tis toses prosdokies!! ( eytyxws pou exw kollisei sto kazakstan kai 8a mou parei ligo parapanw :D )

Δημοσ.
Σε Celeron 2.4 512RAM με ATI 9550 256 RAM πάει μια χαρά στα 1024χ768 χωρις ΑΑ και next gen.

Στα γραφεία της Jacuzza εκεί που έχει ένα μεγάλο video wall που έχει μια μεταλλική επιφάνεια για να πιάσω το σχοινί τι κάνω????

lalakeia phga na kanw an 8eleis help pm me:)

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μόλις το ξεκίνησα.Έχω ένα p4 2.4 με 768ram και μια 6600GT.Στα 1024χ768 λέτε να ενεργοποιήσω το ΑΑ η όχι?Το next generation πάντως το έχω off για κολλάει άσχημα.Επίσης το vsync να το αφήσω off?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

συμφωνω το καλυτερο ηταν το 2... (έχοντας παίξει όλα τα τομβ )

το gameplay παντως ειναι όλα τα λεφτά.. οι κινήσεις γίνονται πολυ άνετα και με ευκολία (καμία σχέση με την μούφα το τελευταίο Angel of darkness)

παρ ολα αυτα ειμαι στο 66% του παιχνιδιού και εναν ζόρικο γρίφο δεν έχω συναντήσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...