Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider 'The Legend'

axinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια τα φωτα σας ειμαι στο νεπαλ στην αρχη που πιανει σε μια προεξοχη και προχωραει και καποια στιγμη καταρεει και δεν μπορω να κανω αλμα για να πιασω πιο περα πως περναμε αυτο το σημειο: κανεις που να ξερει να μου απαντησει

ευχαριστω πολυ!!!

Tomb Raider Legend' Walkthrough (Οδηγός Στρατηγικής)! :-D

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

magkes, den kserw ti lete entaxei kalo to paixnidi(ean exeis kai ton analogo ypologisti) alla polu mikro. Molis se 8 wres to eixa termatisei, den thelw na sizitisw katholou gia tous grifous pou eixe to paixnidi. Milame tis plakas mexri kai i giagia mou tha toys eline. Ypotithete oti h suntagi tou tomb paiden vasizete se autous.

Telika xalia maura to paixnidi. Protimw na ksanatermatisw to tomb paiden 2 gia 5h, 6h fora.

Δημοσ.
Παιδια τα φωτα σας ειμαι στο νεπαλ στην αρχη που πιανει σε μια προεξοχη και προχωραει και καποια στιγμη καταρεει και δεν μπορω να κανω αλμα για να πιασω πιο περα πως περναμε αυτο το σημειο: κανεις που να ξερει να μου απαντησει

ευχαριστω πολυ!!!

to mono pou kaneis einai na patiseis to analogo koumpi pou trexei gia na to perasei grigora!!!!!!!

Δημοσ.

χρόνια πολλα σε ολους.

υπάρχει κανενα save να περασω το κολοφιδο?

κατι ειχα ακουσει οτι απο internet κατεβαζεις save.

ξερετε κατι?

Δημοσ.
χρόνια πολλα σε ολους.

υπάρχει κανενα save να περασω το κολοφιδο?

κατι ειχα ακουσει οτι απο internet κατεβαζεις save.

ξερετε κατι?

den xreiazete einai arketa aplo...pas mprosta se mia apo tis tesseris kolones opoia theleis kai tin piroboleis 1-2 fores kai stamatas!!!tha deis oti to fidi ekeinh tin stigmi zalizete kai tote petas to mastigio kai katebazeis ton moxlo...akoloythei ena video me to teras me to pws spaei tin kolona kai esi distixws prepei na sinexiseis me tis alles treis me ton idio tropo akribws!!!2-3 fores ean to paikseis tha deis oti sxetika eykola perniete...

Δημοσ.

to game mou arese poli.oxi idiaitera duskolo,omorfa topia,arketh drash,kalo senario,polla xekleidwmata.eixa mia diaforetikothta.epetai kai sunexeia tou senariou,logika next year...kalh douleia pandws.twra to rixa sto godfather gia ligo kai perimenw pws kai pews ta re4 kai devil may cry 3..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tomb Raider: Legend PATCH 1.2

This v1.2 patch addresses the following issues:

Fix for ʽHigh Priorityʼ task manager (lock up), in addition to fixing the occasional audio stuttering issue.

Overall improved performance.

Fixes and improvements made to Lighting when running the NextGen version.

Implemented a separate ʽwalkʼ button for Lara.

Fixed the issues regarding the breakables when running NextGen.

Fixes made when running the game using a secondary monitor.

Refresh Rate option now fully operational.

ATI CrossFire Movie problem has been fixed.

http://www.3dgamers.com/dlselect/games/tombraider7/trlegendpatch1_2.exe.html

Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν! Έτσι όπως το έγραφαν στον οδηγό του IGN σου έδινε την εντύπωση ότι πρέπει συγχρόνως και οι τέσσερεις καμπάνες να κουδουνίσουν και να κατεβάσεις και τα τέσσερα κλουβιά μαζί!!!

"Stay on dry land (or die), shoot the bells on each pillar

constantly until the boss makes a soothing "woooob"

sound; this means it is stunned by the chiming long enough

for you to grapple the glowing switches at each pillar.

Do this for each of the four switches and the boss will die.

Note that the boss will not be tricked if you fail to keep it

hypnotized at each bell -- run if it starts attacking before it

makes the "wooob" sound."

Και να σκεφτείς ότι βιδώθηκα και μετά από ένα φορμάτ που έκανα δεν επανεγκατέστησα το παιχνίδι. Και το αστείο είναι ότι έψαξα στον οδηγό για την καμπάνα στον τάφο (ναι γελοίο, αλλά βαριόμουν εκείνη τη στιγμή) και είδα το παλιόφιδο. Μπορεί και να το έκανα σωστά αν δεν έβλεπα τον οδηγό!!!

Δημοσ.

Δεν βλεπω πουθενα να λεει οτι πρεπει να τα κανεις και τα 4 μαζι......απλα εσυ μπερδευτηκες.

Do this for each of the four switches and the boss will die

Δημοσ.

Μα αυτό είναι το θέμα, ότι το "each" δεν σημαίνει "one at a time"! Εύκολα μπορεί να το ερμηνευσεις σαν "all of"... Και, ναι, το καταλαβαίνω πως δεν ήταν δείγμα εξυπνάδας το ότι τα μπέρδεψα :D

Α, ναι, μόλις το τερμάτισα. Αυτή μόνο η αφιλότιμη η κάμερα που πάει όπου να 'ναι με ψιλοδυσκόλεψε. Πάντως είμαι ακόμα στο 87% και σκέφτομαι να κάτσω να βρω τα relics συν τα time trials: δεν είναι ΤΟΣΟ μικρό τελικά ;)

Μια τελευταία παρατήρηση: Πιστέυω ότι τα δισδιάστατα παιχνίδια ήταν πιο ευρηματικά σε ότι αφορά τους γρίφους, τα τρισδιάστατα είναι πιο πολύ θέμα τεχνικής (πως θα πηδήξεις τη σωστή στιγμή για να πιάσεις το σχοινί, θα γυρίσεις την κάμερα προς τον δίπλα τοίχο, θα τον γκρεμίσεις και θα πηδήξεις στην τρύπα αποφεύγοντας τη γιγαντιαία πεταλούθρα που περνάει εκείνη τη στιγμή κλπ κλπ κλπ ). Ξέρω πως πολλοί δε θα συμφωνήσουν, αλλά αυτό το πρωτοπαρατήρησα στα Alundra και Alundra 2 (2d και 3d αντίστοιχα), από τα πιο ωραία action rpg's για κονσόλα... Περιμένω τις απόψεις σας...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ είμαι στην αρχή και έχω κολλήσει στο γρίφο με τις 3 βάσεις που περιφέρεται και μία τίγρης.Ξέρει κανείς τη λύση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...