gio@ Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Παιδια δεν μπορω να το εγκαταστησω γιατι μου βρισκει προβλημα στην εγκατασταση.Ενα CRC ξερετε τι μπορει να φταιει???
pkoutsias Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Παιδια δεν μπορω να το εγκαταστησω γιατι μου βρισκει προβλημα στην εγκατασταση.Ενα CRC ξερετε τι μπορει να φταιει??? Και σε εμένα το ίδιο.....Cyclic redundancy check Αχ αυτός ο θείος μου...πάλι χαλασμένο DVD μου έφερε
gio@ Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 emena me thn tetarth fora moy mphke!!trick!!!!!!!!!
stelini Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Καλισπερα παιδια!!!μολίς τελειωσα την Lara και μου δειχνει οτι εχω τελειωσει το παιχνιδι στο 89%?Γιατι?τι αλλο θελει για να δειξει 100%. Πρεπει να παω μεσα στο σπιτι της?
pkoutsias Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 emena me thn tetarth fora moy mphke!!trick!!!!!!!!! Άντε γεια και εσύ!!! Με τον πόνο μου παίζεις??? Υ.Γ. Προκριματικά θα πάει η ΠΑΝΑΘΑ:p:p
The Crow Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά εγώ κόλησα σε ένα άλλο σημείο.Είναι ο πρώτος γρίφος θα έλαγα όπου πρέπει να σύρω κάτι κύβους πάνω σε μια τραμπάλα και μετά να τους τοποθετήσω σε τρία τετράγωνα για να ανοίξει κάτι.Αλλά μόλις βάζω τον πρώτο κύβο στην τραμπάλα μέχρι να πάω στην άλλη άκρη της τραμπάλας ο κύβος έχει μετακινηθεί!Γλυστράει προς τα κάτω!Ξέρει κανένας πως να περάσω αυτό το σημείο;;;;
tsakonas Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 de glistraei an to skounthkseis siga siga........ me thn polu fora pou perneis na to anevaseis oso pio psila boreis tsoulaei pros ta katw...
nonamegr Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!! Στην πίστα Peru κόλλησα στο σημείο που πέφτει το έδαφος. Στην έκδοση για Pc είναι πάνω βελάκι, πάνω βελάκι & μετά τι πρέπει να πατήσω για να μην πέσει στο γκρεμό?
tsakonas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 οποιο σου βγαζει πατας....νομιζω μετα τα 2 επανω βγαζει δεξια αλλα δε θυμαμαι καλα.εκτος και αν θελει και το Ε
Mad_MaxRC Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 de glistraei an to skounthkseis siga siga........ me thn polu fora pou perneis na to anevaseis oso pio psila boreis tsoulaei pros ta katw... Το αφεινεις εκει που σταματαει και πας να πιδηξεις απο αριστερα η δεξια αναλογος πως κοιτας απο το ψηλοτερο σημειο που μπορεις στην αλλη ακρη τησ τραμπαλας.
Mad_MaxRC Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Αν ξερει καποιος την στιγμη που συναρμολογεις το ξιφος και φευγεις απο το δωματιο απ'εξω ακριβως πεφτει το πατωμα. Απο που πρεπει να πας????
gio@ Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Άντε γεια και εσύ!!! Με τον πόνο μου παίζεις???Υ.Γ. Προκριματικά θα πάει η ΠΑΝΑΘΑ:p:p Dokimase na to baleis polles fores apo diaforetika drives kai isws sou mpei Y.Γ. Kala 8a doume
kostaskrhth Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Παιδια τα φωτα σας ειμαι στο νεπαλ στην αρχη που πιανει σε μια προεξοχη και προχωραει και καποια στιγμη καταρεει και δεν μπορω να κανω αλμα για να πιασω πιο περα πως περναμε αυτο το σημειο: ευχαριστω πολυ!!!
MariaTs. Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά εγώ κόλησα σε ένα άλλο σημείο.Είναι ο πρώτος γρίφος θα έλαγα όπου πρέπει να σύρω κάτι κύβους πάνω σε μια τραμπάλα και μετά να τους τοποθετήσω σε τρία τετράγωνα για να ανοίξει κάτι.Αλλά μόλις βάζω τον πρώτο κύβο στην τραμπάλα μέχρι να πάω στην άλλη άκρη της τραμπάλας ο κύβος έχει μετακινηθεί!Γλυστράει προς τα κάτω!Ξέρει κανένας πως να περάσω αυτό το σημείο;;;; Ο περιβόητος πρώτος γρίφος! Μου έβγαλε κι εμένα την πίστη μέχρι που τελικά το βρήκα τι χρειαζόταν! Το κάθε κλουβί (κύβος) ανεβαίνει μόνο στην μια μεριά την τραμπάλας και γλυστρά! Το σπρώχνουμε επάνω στην τραμπάλα (δεν πειράζει αν γλυστρήσει λίγο) το αφήνουμε όπως είναι και ανεβαίνουμε στο πιο ψηλό επίπεδο που είναι απέναντι απ'την τραμπάλα (και βλέπει την μεγάλη θύρα με το σύμβολο) ώστε η Λάρα να πηδήσει επάνω στην τραμπάλα και να πεταχτεί το κλουβί στο επίπεδο επάνω. Το ίδιο κάνουμε και με το 2ο κλουβί! Σέρνουμε όλα τα κλουβιά και τα τοποθετούμε επάνω στις τετράγωνες παλάτζες και τότε όλες οι αλυσίδες σέρνονται και η πόρτα ανοίγει! Πως περνάμε στην μεγάλη θύρα; Από εκεί που μπήκε η Λάρα στα δεξιά της υπάρχει ένα μυστικό και στα αριστερά της μια αλυσίδα που αρχικά δεν μπορεί να την ανέβει. Απ'την στιγμή που ανοίχτηκε η μεγάλη θύρα, σύρθηκε και η αλυσίδα αυτή, οπότε τώρα μπορεί να την ανέβει και με άλμα θα περάσει απέναντι στην προεξοχή του τοίχου! Εδώ ξυπνά ο 'πρίγκηπας της Περσίας' μέσα σας και βοηθάτε την Λάρα να περάσει την μεγάλη θύρα! Καλή επιτυχία!
kostaskrhth Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Παιδια τα φωτα σας ειμαι στο νεπαλ στην αρχη που πιανει σε μια προεξοχη και προχωραει και καποια στιγμη καταρεει και δεν μπορω να κανω αλμα για να πιασω πιο περα πως περναμε αυτο το σημειο: κανεις που να ξερει να μου απαντησει ευχαριστω πολυ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.