Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider 'The Legend'

axinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Molis egkatesthsa to kainourio paixnidi ths agaphmenhs Lara Croft :D para polles nees kinhseis arketa kala grafika kai hxo kai pros to paron arketa dyskolo gameplay! ( elpizw na to synh8hsw syntoma :) ) 8a mou arese na akousw dikes sas entypwseis..

Gia tous xrhstes tou NOD32 ligo prosoxh sthn egkatastash kai sygkekrimena se ena arxeio trl.dat to opoio 'varouse' synexws kai den me afhne na to egkatasthsw.anagkastika na to kanw uninstall gia na synexisei!! ( an kapoios vrei kalyterh lush pls as postarei)

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό με το nod32 ισχύει όντως? Έχεις τα τελευταία updates? Ε όχι και να απεγκαταστήσω και το antivirus για να παίξω ένα παιχνίδι! Τώρα θα μου πεις εδώ τα cd-rom αποσυνδέσαμε για άλλα, στο antivirus Θα κολλήσουμε..? Έλεος πάντως.

Δημοσ.

υστερα απο καμια ώρα ενασχόλησής μου με το παιχνίδι εχω να επισημάνω τα εξείς, πολύ ωραία γραφικά, ωραίες νεες κινήσεις της Λάρα, δύσκολο στους γρίφους και γενικά στο να βρεις τη σωστή πορεία, δυσκολο στο χειρισμό

τελος να ρωτήσω σε όσους το εχουν αν τους παρουσιάζει το προβλημα που θα περιγράψω, σε μένα λοιπόν μου εμφανίζει πρόβλημα στα γραφικά, συγκεκριμένα καθώς κινείται η λάρα στο περιβάλλον εμφανίζονται κατι σαν ''αστραπές'' (ασπριζει για ενα δευτερόλεπτο το περιβάλλον). Το συγκεκριμένο προβλημα το συναντώ πρώτη φορά σε παιχνιδι. Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής και εχω εγκαταστήσει τους τελευταίους catalyst.

Δημοσ.
Αυτό με το nod32 ισχύει όντως? Έχεις τα τελευταία updates? Ε όχι και να απεγκαταστήσω και το antivirus για να παίξω ένα παιχνίδι! .

egw ekana uninstall to nod,restart, ekana egkatastash to paixnidi kai pali egkatastash to nod.kai ola doulepsan roloi!!

Δημοσ.
Molis egkatesthsa to kainourio paixnidi ths agaphmenhs Lara Croft :D para polles nees kinhseis arketa kala grafika kai hxo kai pros to paron arketa dyskolo gameplay! ( elpizw na to synh8hsw syntoma :) ) 8a mou arese na akousw dikes sas entypwseis..

Gia tous xrhstes tou NOD32 ligo prosoxh sthn egkatastash kai sygkekrimena se ena arxeio trl.dat to opoio 'varouse' synexws kai den me afhne na to egkatasthsw.anagkastika na to kanw uninstall gia na synexisei!! ( an kapoios vrei kalyterh lush pls as postarei)

ego apla ekleisa to nod kai xanaekana egkatastasi to game

Δημοσ.
τελος να ρωτήσω σε όσους το εχουν αν τους παρουσιάζει το προβλημα που θα περιγράψω, σε μένα λοιπόν μου εμφανίζει πρόβλημα στα γραφικά, συγκεκριμένα καθώς κινείται η λάρα στο περιβάλλον εμφανίζονται κατι σαν ''αστραπές'' (ασπριζει για ενα δευτερόλεπτο το περιβάλλον). Το συγκεκριμένο προβλημα το συναντώ πρώτη φορά σε παιχνιδι. Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής και εχω εγκαταστήσει τους τελευταίους catalyst.

egw exw mia 9600XT kai den exw antimetwpisei tetoia problhmata pros to paron toulaxiston,an kai to exw liwsei:D paizw 1024X768 kai ola energopoihmena

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...