Προς το περιεχόμενο

vivodi dsl cube

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την αγόρασα τη dsl τελικά...στις 3 μήνες τελικά στα 512.για αυτό το χρονικό διαστημα δεν θα τη χρειαστώ παραπάνω. ποιος συμπληρώνει τώρα αιτήσεις....

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν, κι εγώ βιβο από χτες (αίτηση τέλη Μαΐου, ενεργοποίηση τη Δευτέρα).

Ταχύτητα εξαιρετική.

Αλλά, αυτό που κατάλαβα είναι πως η γραφειοκρατία τους είναι απίστευτη, η αναμονή τρελλή και η εξυπηρέτηση μάλλον κάκιστη.

Βασικά, όσο δεν τους χρειάζεσαι είσαι οκ. Άμα τους χρειαστείς, σκούρα τα πράγματα.

Δημοσ.
ξαναπαίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι η αίτηση για τον ΟΤΕ έφυγε από τη VIVODI πρίν τρείς μέρες....γιατί ο ΟΤΕ δεν δεχόταν αιτήματα....????

Αυτο αν θυμαμαι καλα το διαβασα και εγω καπου ,δεν επερνε αιτησεις γιατι εκανε "αναβαθμισεις" μου φαινεται .

Παντως και εμενα η αιτηση αν και την πηγα εγω ο ιδιος στα γραφεια τους στις 9/6 και μου ειπαν οτι σε 15-20 μερες (εργασιμες) θα εχω ιντερνετ ,εφτασε στον οτε στις 16/6 και συμφωνα με την υπαλληλο η γραμμη θα ειναι ετοιμη στις 17/7 .Μετα θα πρεπει να περιμενω για μεικτονομιση 1-2 μερες γαιτι "δεν περνει πολυ συνηθως" και μετα τους κωδικους .Μαλλον οταν συμπληρωσει το μεγιστο διαστημα αναμονης (πρεπει να ειναι 1 μηνας) θα ζητησω τα χρηματα μου πισω και θα χασουν 2 συνδεσεις ,αυτη και την αλλη που εχω εκει που σπουδαζω .

Δημοσ.
Λοιπόν' date=' κι εγώ βιβο από χτες (αίτηση τέλη Μαΐου, ενεργοποίηση τη Δευτέρα).

Ταχύτητα εξαιρετική.

Αλλά, αυτό που κατάλαβα είναι πως η γραφειοκρατία τους είναι απίστευτη, η αναμονή τρελλή και η εξυπηρέτηση μάλλον κάκιστη.

Βασικά, όσο δεν τους χρειάζεσαι είσαι οκ. Άμα τους χρειαστείς, σκούρα τα πράγματα.[/quote']

Συμφωνώ και εγώ σε όλα :)

Χτες πρώτη μέρα με dsl.

Να σε ρωτήσω σου λέει και σένα connection closed και μετά από λίγο connection established?

Πήρα σήμερα στην εξυπηρέτηση και αφού περίμενα περίπου 25 λεπτά για να με συνδέσουν με τεχνικό μου είπε να βάλω μια ip για να σταθεροποιηθεί... ίγο περίεργο μου ακούγεται. Θα το κάνω όταν πάω σπίτι και βλέπουμε!

Δημοσ.
.Μετα θα πρεπει να περιμενω για μεικτονομιση 1-2 μερες γαιτι "δεν περνει πολυ συνηθως" και μετα τους κωδικους . .

:P:p:p:p

Μόνο έγω περιμένα πάνω απο 10 μέρες...

Δημοσ.
Για 5 μηνες δεν είναι η προσφορά???

ουσιαστικά η προσφορά είναι είτε 59 Ε για 3 μήνες είτε 99 Ε για 5 μήνες.

Δημοσ.
εγώ σήμερα την πήγα στα γραφεία της vivodi..να δούμε πόσο χρόνο θα κάνουν σε μένα...

ελπίζω να μην περιμένεις πολύ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

μακάρι...ο χρόνος θα δείξει.τόσο καιρό με απλή τηλεφωνική..πως και πως περιμένω να γίνει η σύνδεση.για όσο προλάβω τώρα το καλοκαίρι..μετά εξεταστική..

Δημοσ.
μακάρι...ο χρόνος θα δείξει.τόσο καιρό με απλή τηλεφωνική..πως και πως περιμένω να γίνει η σύνδεση.για όσο προλάβω τώρα το καλοκαίρι..μετά εξεταστική..

άσε γιατί ακόμα με παιδεύουν εμένα

έχι γίνει μικτονόμηση αλλα adsl τπτ...

χρειάζεται λέει κ άλλη τεχνική ενέργεια...

κανονικό δούλεμα...

Δημοσ.
άσε γιατί ακόμα με παιδεύουν εμένα

έχι γίνει μικτονόμηση αλλα adsl τπτ...

χρειάζεται λέει κ άλλη τεχνική ενέργεια...

κανονικό δούλεμα...

μία απλή ερώτηση αυτή η μικτονόμηση που είπες τι είναι?

Δημοσ.

merika tips gia tous neous stin vivodi ;)

tin etisi parte tilefono kai zitiste to tilefono gia na erthei i speedex na tin parei... an san pei den iparxei ksanaparte..merikes tilefonitries ekei mesa einai poli ZOA kai variounte..makari na eixa parei ton arithmo thesis tis k@riolas tote...

protimiste epikinonia me mail gia texnika provlimata sinithos apantane amasa kai xoris provlimata ;)

Δημοσ.
Συμφωνώ και εγώ σε όλα :)

Χτες πρώτη μέρα με dsl.

Να σε ρωτήσω σου λέει και σένα connection closed και μετά από λίγο connection established?

Πήρα σήμερα στην εξυπηρέτηση και αφού περίμενα περίπου 25 λεπτά για να με συνδέσουν με τεχνικό μου είπε να βάλω μια ip για να σταθεροποιηθεί... ίγο περίεργο μου ακούγεται. Θα το κάνω όταν πάω σπίτι και βλέπουμε!

Όχι, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

Είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή μέσω του δικτύου και όχι usb. Δεν ξέρω αν αυτό όμως παίζει ρόλο.

Σου αλλάζει συνέχεια IP?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...